Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Oras keittiöhanan vaihto ja uuden altaan asennus sekä laminaattitason vaihto

Hinta 335,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

13

 Remontin toteutus

17.12.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Keittiöremontti
Pienet putkityöt

Kuvaus

Pyydän tarjousta seuraavasta kokonaisuudesta, jossa vaihdetaan keittiöhana apk-liitännällä, tiskiallas sekä laminaattitaso uuteen. Voit hinnoitella tarjouksen joko kiinteällä hinnalla tai tuntihinnalla. Hana, allas ja taso löytyvät jo valmiina ja niiden mukana tulleet tarvikkeet. Asuntomme on vuonne 2006 rakennettu pieni rivitalohuoneisto, jonka keittiöön tehdään pieni facelift.

-Vanhan Oras-hanan irroitus, Samalla vaihdetaan rosterinen allas ja pieni laminaattitaso yhtenäiseen kokonaiseen laminaattitasoon, joka on valmiiksi mittaan sahattu ja allasupotus tehty.
-Uuden laminaattitason asennus (valmiiksi mittoihin sahattu, reunanauha asennettu, allasupotus tehty, mutta hanan läpivienti pitää porata)
-uuden altaan asennus paikoilleen (Stala Jazz-allas: https://www.stala.fi/Tuotteet/jazz-p-40pt-tasoon-upotettava-pieni-irtoallas-58/ )
-Uuden hanan asennus apk-liitännällä ja astianpesukoneen kytkentä takaisin. Uusi hana on Oras Vegan keittiöhana:https://www.oras.com/fi/tuotteet/oras-vega/product/1839FG/

Olen itse auttamassa kaverina vanhan tason irroituksessa ja uuden asennuksessa eli apumies perusremonttitaidolla löytyy kaveriksi. :) Ohessa muutama kuva, jotta saa kokonaisuudesta käsityksen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua