Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Paritaloyhtiön räystäiden alalaudoituksen maalaus

Hinta 3100,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

150 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

28.07.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

Pohjois-Helsingissä sijaitsevan neljän asunnon paritaloyhtiö on n. 30 vuoden ikäinen ja kiinteistön etu- ja sisäpihan sekä päädyn räystäiden alalaudoitus sekä neljän etukuistin ja kolmen sisäpihan kuistin kattojen laudoituksen alkuperäinen maalaus on likaantunut ja tummentunut ja kaipaisi uudelleen maalausta. Myös katolla on autotallien välissä talon poikki meneviä räystäitä, jotka kuuluvat maalattavaan alueeseen.

Talon pituus on 50 metriä ja räystäiden leveys on 70 cm, joten räystäiden pinta-ala on yhteensä 70 m2. Neljän etukuistin kattojen pinta-alat ovat yhteensä 24 m2. Kolmen sisäpihan kuistin kattojen pinta-ala on yhteensä 21 m2. Lisäksi katolla olevan neljän kulmaräystään pinta-ala on yhteensä 28 m2. Lopuksi talon päätyseinän korkealla olevan kulmaräystään pinta-ala on 7 m2. Maalattavan alueen pinta-ala on siten yhteensä noin 150 m2.
Kaksi asunnoista on yksi-kerroksisia, jolloin räystäs on maan pinnasta noin 3,5 metrin korkeudella. Kaksi muuta asuntoa on kaksikerroksisia (pohjakerros osin maan alla), joiden osalta korkeus räystään yläosaan on 3,8 metriä. Etupiha on asvaltoitu, joten telineiden tai nosturin käyttö on helppoa. Sisäpihalla maalaustelineiden asettelua saattaa osin hankaloittaa seinustalla olevat istutukset. Sisäpihoille ei pääse nosturilaitteella.
Kohteelle riittää kertamaalaus nykyisen maalauksen irtolian pyyhkimisen jälkeen.
Tarjouksen tarkentamiseksi olisi varmaan hyödyllistä tutustua kohteeseen paikan päällä erikseen sovittavana aikana.
Remontti toivottaisiin toteutettavaksi tämän vuoden kesä-elokuussa.



Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua