Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parketin hionta, lakkaus ja listojen uusinta

Hinta 2800,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

70 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

64

 Remontin toteutus

05.11.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Muutamme uuteen asuntoon lokakuun lopussa ja kohteessa tullaan tekemään keittiöremontti, asunnon parketin hionta + lakkaus + jalkalistojen uusiminen, sekä maalaus ja pintakorjaustöitä (mm. ikkunalaudat).

Etsimme nyt luotettavaa kumppania parketin hiontaan ja lakkaukseen, sekä lattian ja seinän välisten listojen uusimiseen.

Asunto vapautuu käyttöömme viimeistään 31.10. ja tarkoituksenamme on suorittaa ensiksi maalaustöitä ja keittiön purkaminen + asbestikartoitus. Parkettiprojekti olisi optimi aloittaa heti perään, keskiviikkona 4.11.2020. Asunto on remontin ajankohtana tyhjillään.

Nykyinen parketti on luonnonruskea, tummahko, ja siinä on jonkin verran naarmuja pinnassa. Pienenä kysymysmerkkinä on keittiössä oleva yksittäinen pieni kohta, jossa parketti hieman “joustaa” alaspäin, eli painuu astuttaessa päälle — kuulisimme mieluusti ehdotuksen, olisiko esimerkiksi jollain täyttöaineella tai yksittäisen lankun vaihtamisella mahdollista vaikuttaa siihen. Haluaisimme välttää koko parketin vaihtamisen.. Lisäksi olohuoneen patteriputkien “lovien” kohdalle toivomme pientä kaunistamista.

Lopputuloksena haaveilemme vaaleasta parketista, jossa on mahdollisimman kestävä lakkapinta, joka ei ole turhan kiiltävä. Meillä on lähetettävänä kuvia asunnosta ja ajatuksistamme jo vaikka heti — ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne!

Olisimme kiinnostuneita kuulemaan tarjouksen projektista, sekä sen toteuttamisen aikataulusta. Tuttavamme ovat teettäneet hiljattain vastaavan projektin, joten perusymmärrys projektin koosta ja kestosta meillä on.

Lattiaremontti
- Vanhan lattian hionta
- Vanhan lattian lakkaus
- Vanhan lattian paikkaus
- Jalkalistojen asennus


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua