Pienet sähkötyöt ja hyllyjen asennus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Remontti toteutettiin 03.04.2020
Kategoria Sähkötyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Sähkötyöt
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa (itsellä, yhtiön puolesta/isännöitsijältä löytynee sähköremontin jäljiltä monenlaista dokumenttia jos tarvitsee)
- Pintoja ei tarvitse purkaa tai niitä on jo valmiiksi purettu
- Valaisinpaikkoja täytyy siirtää
- Valaisimien asennustyö kuuluu urakkaan
- Pääkeskus tarvitsee vaihtaa
- Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä 2

Kerrostaloasunto (yhtiön iso sähköremontti tehty pari vuotta sitten, joten isoimmat jutut ok) jonne olisi lisättävä yksi uusi pistorasia pakastimelle; Lisäksi olohuoneessa valaisinpistokkeen siirto. Pintavedot ok. Mahdollisesti lisäksi yhden yksipaikkaiden pistorasian vaihto tuplamalliin (sijaintia ei tarve vaihtaa)

Lisäksi kylpyhuoneen spottivalojen tarkistus/tarvittava huolto tms; vika ei tiedossa, mutta valot (kiinteä led paneelikatossa) räpsyvät spottien vaihdosta huolimatta, joten jotain häikkää lienee jossain muuallakin kuin itse spoteissa.

Lisäksi plussaa jos samassa onnistuu parin hyllyn asennus (kantava/paksu kiviseinä), tämä ei liene kovin pitkä homma, itseltä vain sopivat työkalut puuttuu.

Lisätietoja annan mielelläni ja saa täällä käydä paikankin päällä. Soitot mieluiten klo 15-16 jälkeen Tarjous ehkäpä selkein tuntihintana, toki jos osaa jonkinlaista arviota tuntimäärästä heittää oheen niin kiva :) tarkempaa siivousta hommien jälkeen ei tarvitse tehdä, kunhan isoimmat roskat ym huolehtii pois lattioilta (taloudessa pieniä lapsia). AIkataulu joustava, mutta toiveena esim helmikuun loppupuolella/maaliskuun alkupuolella.


Miten Urakkamaailma toimii