Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pieni keittiöremontti sekä lattioiden vaihtaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Turku

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

10.07.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Ilmoitathan tarjouksessa:
- Mitä tarjouspyynnön osaa tai osia tarjouksesi koskee
- Remontin kesto, urakkahinta ja mitä urakkahintaan sisältyy: sisällytäthän tarjoukseen myös työväline- ja materiaalikustannukset muilta osin kuin mitä on mainittu asiakkaan hankkivan
- Urakan toivottu suoritusaika on viikko 29 (13.–19.7.)
- Jos ajankohta ei käy, ilmoita milloin urakka on mahdollista suorittaa

LVI-ASENNUKSET
Kuvaus: Keittiöön pitäisi remontin yhteydessä asentaa hellan/vesipisteen puolelle astianpesukone, sekä uusi hana ja lavuaari upotettuna puiseen keittiötasoon. Isännöitsijä vaatii, että asennuksen yhteydessä laitteiden alle asennetaan muovimattoa, joka nostetaan seinälle, lisäksi astiapesukoneen alle tulee asentaa vuotokaukalo ja vuotovahti. Vesikalusteissa tulee käyttää laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita. Putkiliitoksia ei saa piilottaa sokkelin alle.
Asiakkaan hankkimat materiaalit: Tiskikone, uudet työtasot (ks. kohta II), vuotokaukalo, vuotovahti, uusi lavuaari ja hana.

KEITTIÖN KAAPPIEN OSITTAINEN PURKU JA UUSIEN RAKENTAMINEN
Kuvaus: Nykyisen jääkaapin tilalle tulee jääkaappi-pakastin, joten jääkaapin alla oleva kaappi tulee purkaa osittain. Vesipisteen puoleiselta seinältä hanan oikealta puolelta tulee purkaa kaappi, jonka tilalle asennetaan 45 cm tiskikone. Lisäksi keittiöstä puretaan tiskipöytä ja vanhat altaat sekä hana. Tiskipöydän tilalle asennetaan puinen työtaso LVI- ja sähköasennusten valmistuttua ja tasoon upotetaan uusi allas.
Isännöitsijä saattaa asettaa ehtoja patterin koteloimiselle tai kieltää sen kokonaan, siksi vaihtoehtoja on kaksi – sisällytäthän tarjoukseen kustannusarviot molemmista:
A: Ikkunan alle rakennetaan kahdesta kaapista ja työtasosta koostuva säilytystila niin, että ikkunan alla oleva patteri koteloidaan. Ilmakierto varmistetaan riittävällä etäisyydellä patterista sekä kaapiston korottamisella jaloille. Tilan mitat ovat: korkeus 80 cm (ikkunalautaan saakka), leveys 126 cm ja syvyys 55 cm (ikkunalautaan saakka).
B: Ikkunan alle valmistetaan työtaso ja yksi hyllytaso, joka on avoin ja irti patterista.
Purku: Asiakas poistaa vanhat kodinkoneet sekä lattian.
Asiakkaan hankkimat materiaalit: Materiaali uusiin työtasoihin (tammi).

LATTIAN VAIHTAMINEN JA JALKALISTOJEN ASENTAMINEN
Kuvaus: Koko asuntoon tulee asentaa joko vinyylilankku- tai vinyylilaattalattia sekä listat. Vaihdettavaa lattiapinta-alaa on noin 30 m2.
Purku: Asukas poistaa vanhan muovimaton sekä listat.
Asiakkaan hankkimat materiaalit: Lattiamateriaalit, listat.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua