Pihakivetys

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 160 m2
Rakennuksen ikä 2018
Remontti toteutettiin 20.04.2020
Kategoria Laatoitus ja kivetys
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Omakotitalomme pihalle saapui aiemmin tänä syksynä Ruduksen pihakiveä. Etsimme pihakivetykselle tekijää keväälle 2020. Kivetys tehdään kahdelle eri alueelle:

ALUE NRO 1:
n. 130 m2 pihakivetys talon etupihalle, autokatokseen ja sen ympärille.
Alueelle tulevat kivet ovat Ruduksen kartanokiveä 278x138x80mm. Talomme on valmistunut kesällä 2018 ja pohjatöistä selviää pienehköllä vaivalla. Etupiha vaatii vain hieman korotusta ja täryä ja kaadot tulee viimeistellä.

ALUE NRO 2:
Yhteensä 30 m2:n kokoinen alue n. 1,5 metrin levyistä kävelypolkua.
Kivenä Ruduksen luotokivi 370x270x80mm. Kävelypolku sijoitetaan rakennuksen seinän viereen ja sen läheisyyteen. Jonkin verran maata on kaivettava kävelypolun kohdalta pois ja korvattava kiviaineksella (+ routaeriste / suodatinkangas vai miten pohjat ammattilaisten mukaan tehdään?). Tällä hetkellä alueella kasvaa kitukasvuista nurmikkoa.


Ehtona on, että kohde tehdään yhtäjaksoisella työllä valmiiksi huhti-toukokuussa 2020 heti säiden salliessa ja tietysti työ kaatoineen on tehtävä ammattitaidolla, jotta talokin menee vielä ennen kesää rakennusvalvonnan loppukatselmuksesta läpi.

Tarjoukseen voi halutessaan sisällyttää myös tarvittavat materiaalit (Kivet meillä jo on eli niitä ei huomioida).

Kohdetta saa tulla katsomaan sopimuksen mukaan! Voin myös lähettää pyynnöstä valokuvia. Päätös urakoitsijasta tehdään tammikuun 2020 viimeisellä viikolla, joten tarjouksen pyydetään olevan voimassa tammikuun loppuun!


Miten Urakkamaailma toimii