Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pihan tukimuurin uusiminen

Hinta 20000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

100

 Remontin toteutus

26.09.2016

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Pihan huolto
Julkisivun rappaus

Kuvaus

Tehtävänä on
1)purkaa ajan saatossa kallistunut tiili-ja betonirakenteinen tukimuuri, joka erottaa eri tasoissa olevat kahden asunnon piha-alueet
2) rakentaa muuri perustuksineen samaan paikkaan uudestaan harkoista
3) rapata muuri keltaiseksi & pellittää se
4) suojata muurin maan alle jäävä seinä patolevyllä & täyttää muurin vastainen maa sepelillä ja palauttaa mahdollisuuksien mukaan aukikaivetut pinnat entiselleen.

Ohessa rakennesuunnittelijan tekemät piirrustukset uudesta toteutuksesta sekä kuva kallistuneesta muurista. Naapurin puolella muuri on joka paikassa n. metrin korkea ja sitä reunustaa istutusalue jossa on pensaita.

Meidän puolellamme muurin vieressä on kellarikerroksen autotallin ajoliuska. Maanpinta laskee ja muurin korkeus nousee, kun mennään autotallia kohti.

Tarjoukseen toivotaan sisällytettävän vanhan muurin purkuun ja uuden rakentamiseen liittyvät rakennustyöt, kaivuu- ja maansiirtotyöt ja materiaalit. Harkot voivat kuulua hintaan tai omistaja voi hankkia ne. Työn voi aloittaa heti kun tarjous on hyväksytty tai sopimuksen mukaan.

Kohdetta on mahdollista päästä katsomaan ja työtä suunnittelemaan paikan päälle ennen tarjouksen jättämistä. Työ pitäisi tehdä valmiiksi syksyn aikana ennen lumien tuloa.

Hyvälle tekijälle voi olla tarjolla myös mahdollisesti puuportaiden uudelleenrakennusurakka ja muuta pientä piharakentamista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua