Pihan tukimuurin uusiminen

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Rakennuksen ikä 100
Remontti toteutettiin 26.09.2016
Kategoria Huoneistoremontti Muu pihatyö Rappaus
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Tehtävänä on
1)purkaa ajan saatossa kallistunut tiili-ja betonirakenteinen tukimuuri, joka erottaa eri tasoissa olevat kahden asunnon piha-alueet
2) rakentaa muuri perustuksineen samaan paikkaan uudestaan harkoista
3) rapata muuri keltaiseksi & pellittää se
4) suojata muurin maan alle jäävä seinä patolevyllä & täyttää muurin vastainen maa sepelillä ja palauttaa mahdollisuuksien mukaan aukikaivetut pinnat entiselleen.

Ohessa rakennesuunnittelijan tekemät piirrustukset uudesta toteutuksesta sekä kuva kallistuneesta muurista. Naapurin puolella muuri on joka paikassa n. metrin korkea ja sitä reunustaa istutusalue jossa on pensaita.

Meidän puolellamme muurin vieressä on kellarikerroksen autotallin ajoliuska. Maanpinta laskee ja muurin korkeus nousee, kun mennään autotallia kohti.

Tarjoukseen toivotaan sisällytettävän vanhan muurin purkuun ja uuden rakentamiseen liittyvät rakennustyöt, kaivuu- ja maansiirtotyöt ja materiaalit. Harkot voivat kuulua hintaan tai omistaja voi hankkia ne. Työn voi aloittaa heti kun tarjous on hyväksytty tai sopimuksen mukaan.

Kohdetta on mahdollista päästä katsomaan ja työtä suunnittelemaan paikan päälle ennen tarjouksen jättämistä. Työ pitäisi tehdä valmiiksi syksyn aikana ennen lumien tuloa.

Hyvälle tekijälle voi olla tarjolla myös mahdollisesti puuportaiden uudelleenrakennusurakka ja muuta pientä piharakentamista.


Miten Urakkamaailma toimii