Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Piharakennuksen pintaremontti

Hinta 5950,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Kerava

 Rakennuksen ikä

37

 Remontin toteutus

11.05.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kattoremontit
Julkisivuremontti

Kuvaus

Hei
Pyydämme tarjoustanne urakasta uusia rivitaloyhtiömme tasakattoiseen piharakennukseen:
*huopakate peltireunuksineen,
*kattoa reunustava vaakalaudoitus kaikilta 4:ltä sivulta,
*2:n seinän ulkopanelointi ja
*4:n varasto-oven ulkopintalaudat sekä
*maalata 2 kpl autotallin ovia.

Kyseessä on rakennus, jossa on 2 autotallia ja 4 asuntokohtaista varastokoppia. Nykyiset materiaalit ovat rakennusajalta 1980-luvun puolivälistä.

Katemateriaaliksi tulee nykyaikainen bitumikate. Sen väriksi tulisi ruskea. Vanha huopakate jätetään alle paikalleen. Siitä korjataan ensin ainakin pari-kolme nyt näkyvissä olevaa kohoumaa niin, että pohja on kunnossa ennen kuin päälle asennetaan uusi bitumikate. Sen jälkeen hitsataan yksi kerros loivan katon bitumikermiä, esimerkiksi Kerabit 5500T tai vastaava. Katetta kiertävä peltireunus maalataan tai uusitaan kokonaan; urakoitsija voisi esittää sopivaa ratkaisua tähän. Peltireunuksen väriksi toivotaan RR32, tästäkin voidaan keskustella. Yhdellä sivulla oleva vesikouru ja syöksytorvi on uusittu vastikään; laitetaan ne työn lopuksi takaisin paikalleen. Vesikourun alla seinässä kiinni olevat postilaatikot siirretään kiinnitettäväksi yhtiön roska-aitauksen sivuun. Samalla piharakennuksen seinällä on myös yksi sähköpistoke, joka tulee säilyttää toimintakuntoisena.

Kattoa reunustava vaakalaudoitus uusitaan kaikilta neljältä sivulta vanhat poistaen. Samoin kahden huonopintaisen seinän ulkopanelointi uusitaan vanhat pois irroittaen. Neljän varasto-oven pintalaudat uusitaan vanhat poistaen. Seinien ja ovien rungot sekä ovien lukot jätetään paikalleen. Kaikki nämä uusittavat puupinnat tehdään tumman ruskealla värisävyllä RR32. Kaksi autotallin ovea maalataan nekin sävyllä RR32.

Kaikki tämä tehdään valmiiksi asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Toiveemme toteutusaikatauluksi olisi mahdollisimman pian, mutta toki kuten tarjoajalle sopii ja miten sopivia säitä tulee. Mikä voisi olla teidän aikataulunne toteutukselle?

Urakasta laaditaan kirjallinen sopimus. Urakoitsijan tulee järjestää jätteiden ja vanhojen tarvikkeiden poisvienti. Työssä tulee ottaa huomioon vakuutusyhtiöiden tulityövaatimukset. Tulkaa katsomaan kohdetta. Sovimme mielellämme ajankohdasta, jos se vaatii meiltä läsnäoloa. Valokuvia nykyisestä katosta ja piharakennuksesta on tässä liitteenä ja lisää tietoja kohteesta saa helposti tarvittaessa.

Toivomme, että tämä yhteydenotto johtaa urakkasopimukseen ja molempia osapuolia tyydyttävään tulokseen!


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua