Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pihasaunan siirtäminen, pohjatyöt, maansiirto /-vaihtotyö + kallion puhdistus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

100 m2

 Sijainti

Sipoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.07.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Maankaivuu
Pihan huolto

Kuvaus

Pihapiirissä pitäisi siirtää ulkosauna (5,5 m x 3,1 m) noin 10 metrin matkan ja sille pitäisi tehdä pohjatyöt. (Se tulee jatkossa puuliiteriksi). Valokuvassa näkyy, minkä päällä se nyt lepää. Tarvitseeko se jatkossa nostaa noin korkealle, en osaa sanoa. Meidän puolesta riittää matalampi pohja. Vanha puuvaja lähtisi teidän toimesta kaatopaikalle samoin ulkohuussi. Uuden paikan päältä löytyy nyt sitten klapeja mitkä voisi olla teidän helpompi siirtää sivuun. Uudelta paikalta pitäisi kaapia maata pois (on savimaa) ja laittaa tilalle kivituhkaa (kuva 1).

Samalla alueella on betoninen allas mikä on kai joskus ollut jokin vesiaihe (näkyy pihasuunnitelmassa katkoviivoilla. Sen reunoja pitäisi madaltaa ja tasata, jotta sen saa täytettyä ja päälle saisi nurmikon. Altaan ympärillä kasvaa perennoja ja siinä on kiviä. Kivet halutaan säästää, mutta ne on kai helpompi siirtää koneilla syrjään. Siinä on pihavalaisin, mikä kai täytyy ottaa pois?

Meillä on tontilla kaivonrengas mikä pitäisi myös siirtää tuohon siirrettävän rakennuksen lähelle. Saunarakennuksessa on sähköt, mitkä olisi hyvä kulkea mukana.

Pihasuunnitelmassa (kuva 1) näkyy työstettävä alue (kasvihuonetta ei tarvitse ottaa pohjatöissä huomioon, koska sen tuleminen on vielä kysymysmerkki). Mutta olisi kyseessä tuollainen kirveen muotoinen ala). Tällä hetkellä alue on nurmikkoa, nokkosia, vanhoja perennoja eli kuvan marjapensaita ja omenapuita ei tarvitse väistää.

Tontilla on myös loiva kalliopinta mikä haluttaisiin kaivaa esille. Nyt sen päällä on sammalta ja haavanlehdistä muodostunut matto. Jonkin verran olen kaivanut sitä esille, mutta kysyn erillistä hinta-arvioita, jos sen saisitte työstettyä loppuun (kuva 3).

Toivomme myös maa-aineen ja mahdollisen muun jätteen poiskuljetusta.

Emme osaa ollenkaan arvioida tällaisen remontin hintaa eikä tällä ole kova kiire.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua