Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pyykkikoneen kytkeminen ja astianpesukoneen kytkennän tarkistus.

Hinta 136,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Lintulahdenaukio 4B, 00500 Helsinki, Suomi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

15.05.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Pienet putkityöt

Kuvaus

Muutimme Helsingin Sörnäisiin, edellinen asukas jätti tänne astianpesukoneen mutta kytkentää ei ole tehnyt ammattilainen, haluaisimme paperin että asennus on tarkistettu (pesukone toimii ok, ei ole tietääksemme vuotanut, ja vuotosuoja"kouru" on alla eli kyse luultavasti on todella vain tarkistuksesta).

Jotta asentajalla olisi jotain järkevää tekemistä, tilaisimme samalla pyykinpesukoneemme asennuksen seinään. Asunnossa on tehty ennen muuttoamme kylpyhuoneremontti ja putket ja lavuaarin alakaappi ovat täynnä outoja tulppia, ja pidän mahdollisena, että lähtöveden putki ei ole tarpeeksi pitkä koska se lähtee pesukoneen kauemmalta laidalta, ja se kohta johon se on tarkoitus liittää on allaskaapin väärällä laidalla ja sojottaa vielä väärään suuntaan (miksi ihmeessä niin? eihän pesukonetta voi laittaa siihen missä on jo wc-pönttö).

Liitteissä kuvat molempiin töihin liittyen.

Toinen meistä tekee etätöitä pari päivää viikossa, jolloin asennuksen ajankohdan voi sopia aika vapaasti. Eka mahdollinen päivä olisi jo pe 5.5. ja sen jälkeisistä ajoista voidaan sopia, toiveenamme on tietty saada pesukone mahdollisimman pian käyttöön mutta ei ihan päivystyskiire kuitenkaan. HUOM emme aina pääse vastaamaan puhelimeen töiden takia.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua