Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Rintamamiestalon ullakon asuinkäyttöön rakentaminen

Hinta 50000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

88 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

20.04.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Otetaan vuoden -59 rintamamiestalon kylmä ullakko asuinkäyttöön. Haussa timpuri/kirvesmies, joka hallitsee vanhan puutalon remontoinnin erityispiirteineen ja on tehnyt vastaavaa aiemminkin. Urakalla on jo rakennuslupa, vastaava työnjohto ja rakennesuunnitelmat. LVIS-suunnitelmat ja -työt hankitaan erikseen. Valittavalla taholla tulee olla kokemusta ja osaamista arkkitehdin ja rakennesuunnittelijan kuvien tulkinnasta.

Urakka on luonteeltaan melko tavanomainen. Ullakolle tulee 3H, WC ja muutama komero. Välipohjaa tuetaan teräspalkeilla ja liimapuupalkeilla. Keskikerrokseen asennetaan lattian alle myös yksi teräspalkki parantamaan kantavuutta. Valittavalla taholla täytyy olla kyky hankkia tarvittava määrä aputyövoimaa sitä vaativiin töihin.

Työt tehdään pääosin ullakolta käsin, poislukien välipohjan tuenta, jolloin keskikerroksesta puretaan yhden huoneen kattorakenne ja osa toisen huoneen lattiaa avataan palkin asentamista varten. Työaika on pääsääntöisesti 8-17. Aloitusajankohta riippuu koronaepidemiasta, mutta niin pian kuin mahdollista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua