Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Rintamamiestalon vintin rakentaminen asuinkäyttöön

Hinta 3062,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

94 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

1959

 Remontin toteutus

01.06.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Suunnittelutyöt

Kuvaus

Etsimme pääsuunnittelijaa / arkkitehtia, jonka avulla alla mainittu suunnitelmamme tarkentuisi, tarvittavat dokumentit / suunnitelmat rakennuslupaa varten saadaan tehtyä, rakennuslupa haettua, sekä toteuttava urakoitsija hankittua. Kaikki em. tahot voivat olla myös samasta yrityksestä. Edellytämme tietämystä ja aiempaa kokemusta vanhojen puutalojen remontoinnista, mm. rakenteiden hengittävyyden ja tuuletuksen kannalta.

Vuonna 1959 valmistuneen rintamamiestalomme vintti on eristämätön, yhtenäinen tila ja toimii varastona tällä hetkellä. Vintille johtaa portaat lämpimästä eteisestä. Katto on uusittu 2014, jossa yhteydessä myös aluskate on asennettu. Kattorakenteita täytyy muuttaa sisältä päin, koska kattotuolien poikkipuut ovat liian alhaalla. Talon pinta-ala on n. 94 m2. Vintti tulisi lämpiämään mahdollisesti ilmalämpöpumpulla ja/tai sähköpattereilla.

Tavoitteemme on rakentaa 2 makuuhuonetta, oleskelutilaa, säilytystilaa, WC ja mahdollisesti pieni tulisija, mutta lopullinen suunnitelma selviää vasta pääsuunnittelijan/arkkitehdin kanssa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua