Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Rivitaloasunnon takapihan kiveyksen uusiminen sisältäen pohjatyöt

Hinta 5063,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

50 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

35

 Remontin toteutus

27.07.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Laatoitus- ja kivetys

Kuvaus

Rivitalokaksion takapihan kiveys pitäisi uusia kokonaan. Pohjat täytyisi myös uusia kauttaaltaan, koska osalla alkuperäistä kiveystä oli ilmennyt routavaurioita ja lisäksi uusi kiveys ulotetaan vanhaa kiveystä laajemmalle alueelle.

Suuri osa materiaaleista on hankittu valmiiksi ja raivaustöitäkin on tehty. Takapiha on vähän ahdas (rivitaloalueella kun on), mutta vieressä kulkevalta kevyenliikenteen väylältä käsin voi hyvin nostaa aidan yli tarvittavat materiaalit ja levittää koura-autolla mursketta, mikä lienee pohjatöiden teossa suositeltavin työmenetelmä. Itse takapihaan pääsee kaivurilla pihaportin läpi (kulkuaukon leveys on reilut 1,1 m) ja mm. kolmen pienen pihapuun säilyminen kaivuu-urakasta hengessä edellyttää ehdottomasti tilanteen arvioimista puukohtaisesti kaivamisen yhteydessä.

Pihasuunnitelma työohjeineen, muutamia valokuvia nykytilanteesta sekä ote maaperäkartasta ovat liitteenä. Urakkaan sisältyy pihan kevyt maisemointi varsinaisen kivityön jälkeen. Ylijäämämaita voisi yrittää hyödyntää maastomuotojen uudelleenmuotoilussa. Pieniä lisätöitäkin olisi varmasti tarjolla kuten näkösuoja-aidan kunnollinen perustaminen kallionvaraisesti ja erilaisia istutustöitä kivityön jälkeen (lisätyöt voi sisällyttää tarjoukseen ehdotuksina / optioina).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua