Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähköasennus lasiterassille

Hinta 1939,56 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1970

 Remontin toteutus

20.10.2016

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Sähkötyöt
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa
- Pintoja ei tarvitse purkaa tai niitä on jo valmiiksi purettu
- Valaisinpaikkoja ei tarvitse siirtää
- Valaisimien asennustyö ei kuulu urakkaan
- Pääkeskusta ei tarvitse vaihtaa
- Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä 6

Asennuskohde on juuri rakennettu lasiterassi. Toiveena olisi toteuttaa lasiterassille (ulkotilaa) seuraavat sähkötyöt:

1. Terassin katossa on integroidut led-valot, jotka pitäisi kytkeä. Valojen muuntajat yms. johdotukset on valmiina terassin rungossa piilossa, asennettuna lasiterassin rakentaneen firman toimesta. Kytkentäjohto on jätetty näkyviin ja lähellä olisi myös vapaana esimerkiksi käytöstä poistetulle valonheittimelle tullut kaapeli joka on kytkettynä keskukselle asti ja siihen esimerkiksi voisi valot ehkä kytkeä (kts kuva led-valojen kytkentä)

2. Terassin katon reunassa on lämpölamppu (2000w), joka tarvitsee pistorasian. (kts. kuva lämpölamppu)

3. Terassille on toiveena saada 2-3kpl pistorasioita, näiden asennuskaapelit pystyisi mitä luultavimmin vetämään lasiterassin rungon sisällä valtaosan matkasta, sillä rungosta pystyy irrottamaan paneelin, jonka alla oleva tila on ontto. Pistorasiat olisi hyvä olla lasiterassin rungon värisiä (eli tummanharmaa / antrasiitti), samoin asennuskaapeli, mikäli sitä jää näkyville. (kts. kuva terassin runko)

4. Lasiterassin tolpan tieltä on irrotettu maalämpöpumpun ulkolämpötila-anturi. Se pitäisi siirtää terassin ulkopuolelle. Anturiin menevässä johdossa saattaa olla varaa, tai sitten sitä pitää jollain tapaa jatkaa – jotta siirto onnistuu (kts. kuva maalämpöpumpun anturi)

5. Mikäli on helppo toteuttaa, niin lisäksi haluttaisiin pistorasia saattolämmityskaapelille (terassin yläpuolelle katon puolelle, josta saattolämmityskaapelin saisi lasiterassin ränniputkeen).

Talon tekninen tila / pääkeskus sijaitsee aivan lasiterassin vieressä (yhden tiiliseinän / oven takana, kts. kuva sähkökeskus) ja mahdollinen läpivienti kaapeleille voidaan toteuttaa tarvittaessa tilaajan toimesta. Kuten mainittua asennuskaapeleita saa jonkin verran vietyä lasiterassin rungon sisällä, mutta osa on mahdollisesti asennetta pintavetona. Sähkökeskus on vanha, mutta toimiva. Liittymä on 3x63A


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua