Sähköauton latausaseman asennus (latausasema, kaapeloinnit ja asennustyö tarvikkeineen)

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 80 m2
Rakennuksen ikä 2018
Remontti toteutettiin 16.10.2022
Kategoria Sähkötyöt
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Pyytäisin tarjousta sähköauton latausaseman asennuksesta. Toki olisi hienoa, mikäli teidän kautta saisi tilattua koko paketin (latausaseman, kaapeloinnin ja asennuksen tarvikkeineen). Kohteena Palstalaisentie 3, Espoo. Autopaikka/autopaikat, joihin kaapeloinnit tulisi vetää eivät sijaitse sähkökeskusken välittömässä läheisyydessä. Taloyhtiömme pihalla on kaksi autokatosta. Sähkökeskus sijaitsee toisen katoksen vasemmassa laidassa saman katon alla. Kaapeloinnit olisi tarkoitus vetää katokseen, joka ei ole sähkökeskuksen vieressä. Olemme hallituksen puheenjohtajan kanssa katsoneet kaapeloinnille reitin, jota kautta kaapeloinnit voisi mahdollisesti vetää toiseen katokseen. Ajatuksena oli, että kaapeloinnit vedettäisiin sähkökeskuksen vieressä olevaa seinää pitkin muutamalla läpiviennillä katoksen toiseen päähän. Katoksen toisesta päästä kaapeloinnit upotettaisiin maahan ja vietäisiin tätä kautta toiseen katokseen. Ajatuksena oli, että voisimme omin hartiavoimin vastata kaivuutöistä ja näin ollen säästää kustannuksissa.

Itse olisin kiinnostunut tilaamaan kauttanne koko paketin huomioiden, että latausaseman tulisi soveltua sekä sähköauton että plug in hybridin lataamiseen. Kaksi naapuria osoitti kiinnostuksensa vetää kaapeloinnit omille autopaikoilleen mahdollisesti myöhempiä latausasemien asennuksia varten. Näin ollen voisimme säästää asennuskustannuksissa, kun useampi kaapelinveto tehtäisiin samalla samoja kouruja hyödyntäen.

Ohessa havainnollistava kuva sähkökeskuksen ja katosten sijainneista ja etäisyyksistä. Kuviin merkkasin autopaikat, joihin asennus ja kaapeloinninvedot tulisivat.

Mikäli mahdollista niin voisitteko listata tarjoukseen muutaman eri hintaluokan latausaseman ominaisuuksineen? Lisäksi voisitteko eritellä sen osuuden tarjoukseen, jonka voisimme jakaa naapureiden kanssa keskenämme? Kiitos!


Miten Urakkamaailma toimii