Sähköjen modernisointi rivitalossa ja olohuoneen pienimuotoiset muutostyöt

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 120 m2
Rakennuksen ikä 1968
Remontti toteutettiin 17.12.2020
Kategoria Sähkötyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Olemme vähän aikaa sitten ostaneet kortepohjasta rivitalon, ja haluaisimme modernisoida sen sähköjärjestelmän, joka on joiltakin osin vielä alkuperäiskunnossa. Tämä tarkoittaa ainakin sitä, että tarvitaan maadoitetut pistorasiat kaikkialle ja tietoliikennekaapelointi makuu/työhuoneisiin. Lisäksi myös vikavirtasuojattu pistorasia terassille ja uuden kiukaan asennus vanhan viallisen tilalle.

Tämän lisäksi olisi myös toivottavaa purkaa olohuoneen yhteydestä eteiskaappi, joka on asunnon alkuperäiskalustoa ja nyttemmin tarpeeton. Tämän poistaminen jättää parkettiin reiän, joka on joko paikattava, ja tämän jälkeen koko parketti on hiottava ja lakattava, tai vaihtoehtoisesti koko olohuoneen parketti on uusittava, riippuen urakoitsijan arviosta siitä, kumpi on asianmukaisempi toimenpide ja onko paikkaus realistisesti mahdollista.

Pyytäisin aikataulua ja hinta-arviota yllä kuvatulle operaatiolle. Kyseessä on Bengt Lundstenin suunnittelema rivitalo Kortepohjassa ja edellinen asukas on muuttamassa pois 20. Joulukuuta (ymmärrän, että ajankohta on äärimmäisen hankala, minkä vuoksi menee tod. ensi vuodelle). Olemme sopineet asiasta, ja edelliselle asukkaalle käy mainiosti käydä arviointikäynnillä, mikäli se on tarpeen.

Minulla ei ole kuvia tästä nimenomaisesta kohteesta, koska edellinen asukas asuu siellä toistaiseksi. Kohde on kuitenkin pohjaltaan ja rakentamisvuodeltaan vastaava, kuin esimerkiksi tämä tällä hetkellä myynnissä oleva kohde: https://www.etuovi.com/kohde/21038849?haku=M1576748260

Alla ruutuja ruksailemalla saatu lista todennäköisistä töistä.

Sähköjen modernisointi
- Valaisinpaikkoja ei tarvitse siirtää
- Valaisimien asennustyö ei kuulu urakkaan
- Pääkeskus tarvitsee vaihtaa (sikäli kun ymmärrän, koska se tuskin on nykystandardien mukainen)
- Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä noin 10

Lattiaremontti
- Vanhan lattian hionta
- Vanhan lattian lakkaus
- Uuden lattian materiaalina parketti
- Ei tarvetta vanhan lattian purkutöille


Miten Urakkamaailma toimii