Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähkötaulun siirron suunnittelu ja urakointi

Hinta 2000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

73 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

1927

 Remontin toteutus

20.05.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Kohteessa on tarkoitus purkaa asuintalo. Nykyinen sähkötaulu on asuintalossa.

Tulisi suunnitella taulun siirto piharakennukseen, josta se palvelee sen aikaa että uusi talo on rakennettu. Lisäksi tuo tarvitaan tuo siirto työ ja sähkötyöt varastoon joiden laajuus selviää suunnittelunyhteydessä. Vähintään pistokkeet rakennus työtä varten. Talon purkulupa on perustettu ja materiaalia kerätään tätä varten.

Kohde on vanha jossa n.80l olevat sähköt. Piharakennukseen tulee nyt sähköt asuinrakennuksen sähkötaululta. Edellytämme että suunnittelu tehdään kun paikan päällä on käyty tutustumassa ja teette asiantuntevan arvion siitä mitä siirto edellyttää. Kannattaako esimerkiksi vanhoja sähköjohtoja hyödyntää piharakennuksen sähköistyksessä vai tulisiko ne uusia. Piharakennuksen lopullinen kohtalo on vielä auki että halutaanko se säilyttää vai puretaanko talon valmistuttua. Piharakennukseen tuleva taulu tulisi olla uusi ja olla sellainen että sitä voidaan hyödyntää tarpeen mukaan piharakennukseen tulevan verstaan tarpeisiin. Tai uuden piharakennuksen verstaan tarpeisiin. Piha rakennus on kylmä.

Pohjakartan mukaan sähkö tulee kadunvarren tolpasta (ST) alas ja kiertää piharakennuksen eteläpuolelta talon päätyyn. Tätä ei ole todennettu. Nykyinen sähkötaulu on talon (RAK1) sinisen laatikon kohdalla.

Sähköt piharakennukseen näyttäisi tulevan oven nurkalle (ST). Uuden sähkötaulun paikka voisi olla siinä vieressä (UT) varsinkin jos kaapeli pitää tuodan perusmuurin ali niin tässä kohdin ei ole lattiaa. Mutta tämä ratkeaa lopullisesti varmasti suunnitelun edetessä kun perehdytte kohteeseen ja saatte suunniteltua.




Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua