Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähkötyöt omakotitalon pintaremonttiin

Hinta 1756,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

80 m2

 Sijainti

Eestinmalmintie 25, 02300 Espoo, Suomi

 Rakennuksen ikä

32

 Remontin toteutus

05.06.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Tarkoitus on ensisijaisesti parantaa valaistusta. Sähkötyöt ovat osa pintaremonttia. Pintaremontilla on eri urakoitsija. Työ tulee koordinoida sähköurakoitsijan ja pintaremontin tekijän kesken, niin että turhalta joutokäynnillä vältytään.

Kuvaus remontista:
- takkahuoneen seinät, katto ja lattia maalataan. Loistelampun ikkunan päällä korvataan led-nauhalla. Televisiopistoke lisätää/ siirretään olohuoneen vastaiselle seinälle. Yksi pistorasia uusitaan.
- olohuoneen katto lasketaan ja paneloidaan. Paneeliin upotetaan noin 10 led-Sportia. Olohuoneen ikkunan yläpuolella on valmius loistevalaisimelle, jota ei ole otettu koskaan käyttöön. Olohuoneen kristallikruunun sijaintia muutetaan hieman. Toinenkin kristallikruunu jää paikoilleen. Olohuoneen neliömäärät on 37.
- eteisen katto lasketaan ja paneloidaan. Siihen upotetaan 4 led- spottia. Nyt katossa on kaksi lamppua, joita ohjataan kolmesta kytkimestä. Eteisen pinta-ala on 14 neliötä.
- keittiön katto lasketaan ja paneloidaan. Siihen upotetaan neljä led-spottia. Keittiössä on nyt loistelampun ja lisäksi valaisin pöydän päällä. Loislamppu jää pois. Keittiön pinta-ala on 15 neliötä.
- tuulikaapin katto lasketaan ja katto paneloidaan. Kattoon upotetaan kaksiled-spottia. Nyt siellä on yksi valaisin. Tuulikaapin pinta-ala on 3neliötä. Tuulikaapin valokatkaisijarasia kannattaa uusia, koska siitä on lohjennut osa.
- työn ajankohdasta voidaan sopia, kunhan se käy molemmille urakoitsijoille.
- materiaalien hankinnasta voidaan sopia niinkin, että spotit hankitaan tilaajan toimesta.
- tarjous pyydetään erikseen työn ja materiaalien osalta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua