Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähkötyöt

Hinta 490,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.07.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

-Keittiön ja olohuoneen väliseinä kaadetaan. Seinässä yhteensä kaksi rasiaa, toinen olohuoneen puolella ja toinen keittiössä. Seinässä myös valokatkasijat ruokailutilaan sekä keittiöön. Seinän kaadon myötä sähköt siirtyy pintavetona (rakennetaan näiden ympärille kotelo) rakennettavaan pilariin saarekkeen päähän. Uuteen pilariin tulee saarekkeen puolelle pistorasia ja toiselle puolen valokatkaisija, josta säädetään sekä keittiön että ruokailutilan valoja (kaksi kytkintä yhdessä katkaisijassa) ja sen lisäksi keittiökaappien alla olevia led-valoja. Led-valoihin tulee keittiötoimittajan puolelta Limenta smart 451 himmennin+säädin setti, 2 * Limenta led linea 20 4000k ja led virtalähde 24v, 60w int.. Joten näihin vain asennus. Pilarin rasia ja katkaisija asentajan toimesta.

-Nykyinen uuni vaihtuu erillisuuniin ja keittotasoon, joten näihin tarvitaan uudet kytkennät. Liitteenä kuva nykyisestä kytkennästä.

-Muualla keittiössä kaksi pistorasiaa keskellä välitilaa. Nämä korvataan keittiötoimittajan puolelta tulevilla kulmapistorasioilla. Näihin siis asennustyöt.

-Nykyinen tiskikoneen pistorasiaa pitää siirtää tiskikoneen siirtyessä. Siirron voi varmasti tehdä kalusteiden takana pintasiirtona?

-Sen lisäksi liesikupu vaihtuu. Nykyinen malli Vallox X-line ja uusi on Savo phv-2606-s. Tälle tarvittanee uudet kytkennät? Kuva nykyisestä liitteenä.


Sähkötyöt
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa
- Pintoja ei tarvitse purkaa tai niitä on jo valmiiksi purettu
- Valaisinpaikkoja ei tarvitse siirtää
- Valaisimien asennustyö kuuluu urakkaan
- Pääkeskusta ei tarvitse vaihtaa


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua