Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Salaojaremontti paritaloon

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

280 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

37

 Remontin toteutus

23.04.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Maankaivuu

Kuvaus

Kyseessä vuonna 1980 valmistunut punatiilinen paritalo. Asuntojen pinta-alat ovat 124,5 m2. Talo on rakennettu kallion päälle. Taloyhtiöön kuuluu myös samalla tontilla sijaitseva omakotitalo. Omakotitalon takapiha on rinteessä. Paritalon toisessa päädyssä on autokatos ja tässä kohdin asfalttipinta eli autokatoksen alla on asfalttipinta. Autokatoksen vieressä on roska-katos ja ulkovälinevarasto. Muutoin talon seinien vierustat ovat mm.nurmikkoa/soraa eikä siis ole asfalttia talon seinien vierustoilla, lukuunottamatta asfaltoidut kävelyväylät asuntojen sisäänkäynneille.

Paritalon ympärysmitat ovat noin 85 JM.

Paritalossa on vanhat salaojat jotka eivät toimi, koska ovat väärässä korkeudessa ja täyttyneet todennäköisesti hiekkaperäisestä maatäytöistä.

Urakkaan tulisi kuuluvaksi myös mahdollisesti hulevesien imeytyskentät. Salaojavesien poisjohtaminen voitaisiin tehdä imeytyskentällä tai viemällä salaojaputki omakotitalon alaspäin viettävään rinteeseen (saattaa edellyttää louhimista, koska kallionpinta on lähellä maapintaa). Alueella on myös maalämpöpumpun kaivo jota on varottava.

Urakkaan kuuluisi myös sokkelin vedeneristäminen patolevyillä ja routasuojauksien teko,

Tarvittaessa lähetämme kuvia talosta mm.pohjapiirrustuksen paritalosta ja tarvittavat rakenneleikkauskuvat.

Meillä on taloyhtiön yhtiökokous maaliskuussa jonne toivomme saavamme urakkatarjouksia. Toki voi myös tulla tutustumaan kohteeseen paikan päälle sovittaessa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua