Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Saumapeltikaton puhdistus maalihilseestä ja ruosteesta

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

157 m2

 Sijainti

Kaarina

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

28.06.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Peltikattoremontti

Kuvaus

Kesäloma loppui kesken, nyt tarvitsen apuria saattamaan työ loppuun: olen maalamassa saumapeltikaton uusiksi. Koko katon pinta-ala 246m2. Olen tästä alasta tätä kirjoittaessa ehtinyt kokonaan putsaamaan ja maalaamaan 89m2, jäljellä 157m2. Maalaan itse iltaisin töiden jälkeen, mutta tarvitsen apua lopun pellin putsaamiseen (eli vanhan maalihilseen ja ruosteen hionta poista sekä saumojen yläosasta kiinni oleva vanha maali pois, jotta uusi maali varmasti tarttuu). Kuvista näet koko katon, käyttämäni työkalut sekä katon ennen ja jälkeen putsaamisen ja odotetun lopputuloksen.

Kahden sauman väli on 0,53m ja sen putsaaminen saumojen nousut mukaan lukien on vienyt minulta 35-45 minuuttia per sauman väli, riippuen kunkin välin hilseen ja ruosteen määrästä, kun olen kellottanut. Sauman välejä on jäljellä tätä kirjoittaessa 41 + 2 kapeampaa väliä. Aikaa näillä työvälineillä lopun putsaamiseen menisi siis arviolta 40min x 42 = 28h.

Haluaisin saattaa työn mahdollisimman nopeasti loppuun sellaisina päivinä, kun ei ole sadetta, esim. tällä ja ensi viikolla. Jatkan itse hiontaa töiden jälkeen ja viikonloppuna, kunnes tekijä löytyy. Maksan kokonaan puhdistuttejen/hiottujen neliöiden perusteella, voit tehdä pienemmänkin alan, 1-2 päivän työstäkin on apua, että saan työn nopeammin valmiiksi. Putsaaminen/hionta on hoidettava sellaisilla välineillä, että ei ole riskiä puhkaista peltiä.

Ilmoitathan tarjouksessa:
- mitä välineitä käytät hiontaan/puhdistukseen
- milloin ehdit tekemään työn ja kuinka nopeasti pääset työmaalle?
- hinta mielellään per m2
- oletko halukas tekemään kaiken jäljellä olevan määrän, vai jonkin tietyn määrän
- mahdollisuus kotitalousvähennykseen kauttasi
- mahdolliset materiaalikulut erikseen




Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua