Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Saunaremontti - Matilda/Salo

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Salo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

06.11.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Loma-asunnon vanhan saunahuoneen kokonaisvaltainen remontti alusta loppuun; vanhan purku ja poisvienti, uuden löylyhuoneen tekeminen kokonaan uudelleen - rimotus, panelointi, lauteet, astuinporras, selkänojat, kiukaan asennus, listat, saunan ovi, led-valaistus jne. (Ei saunan lattian kaakeloinnin purkua) Lisäksi myös kylpyhuoneen katon sisäpaneloinnin purku ja uuden asentaminen. Toivottu saunaremontti halutaan toteuttaa moderniin tapaan, eli toivottavaa on, että kokemusta tällaisista saunaremonteista on entuudestaan - istuinlauteet ns. leijuvat, alalaude koko saunan leveydeltä, lauteisiin upotettava kiuas.
Paneelit, lauteet, kiuas, listat jne materiaalit tilataan etukäteen Salon K-Rauta Passelista, josta asentaja voi ne noutaa.
Saunan koko 9m3 + 5m2 kylppärin kattopanelointi. Oheisissa kuvissa saunan mitat ja uuden saunan hahmotusta + inspiraatiokuva, joskin sen verran tulee muutosta, että saunan lauteet tuleekin L-muotoon vasemmalle sivulle ja takaseinälle ja kiuas oikealle seinälle keskelle. Ei käsinojia.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua