Siirrettävän ulkosaunan (7m2) korjausurakka

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Loma-asunto
Pinta-ala 7 m2
Remontti toteutettiin 17.06.2015
Kategoria Huoneistoremontti Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Kelpaisikohan tällainen homma erillisestä jalaksilla olevasta pikkusaunasta (7 m2) kenellekään? Mökkimme sijaitsee reilut 50 km. Treelta pohjoiseen. Sauna on surkeassa kunnossa ed. kesäasukkaiden huonon hoidon johdosta, ja nyt käyttökelvoton: remontti tulisi tehdä halvalla vaikka rakentamisen jäännöseriä käyttäen. Onko tällaiseen kenelläkään intressiä, halua, aikaa, osaamista ja kiinnostusta, koneita ja tavaraperäkärryjä, materiaaleja? Tässä vähän työnkuvausta.
-saunan oikeanpuoleisen seinän alahirret ovat lahot ja sauna on kallellaan, pitäisi oikaista/nostaa sauna ja uusia alahirret.
-saunan lattia ja alla olevat kantavat jalas/ponttilaudat ovat lahot - pitäisi uusia
-saunan peltikate on vuotanut kun saunan piipun päällä ei ole ollut talven aikana "hattua" ja saunan sisäkatto on piipun juuresta lahonnut- pitäisi uusia
-saunan kiuas on hyvä, mutta hormi on ylhäältä halki ja pitäisi uusia tai paikata se turvalliseksi, jottei syty palamaan, koska liekit näkyvät sisälle. Koska haluan remontista kotitalousvähennyksen, yrityksen pitäisi olla alv-velvollinen ja tarvitsisin laskussa näkyviin työ- ja tarvikeosuudet vähennyksen saamiseksi työosuudesta.


Miten Urakkamaailma toimii