Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäkattojen, seinien ja pienen parven maalaus

Hinta 7300,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

65 m2

 Sijainti

Lohja

 Rakennuksen ikä

21

 Remontin toteutus

02.12.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

HUOM!

Mieluiten annetaan koko urakka samalle tekijälle. Jos tiukan aikataulun vuoksi ei kuitenkaan ole mahdollista tehdä kaikkea, voit antaa tarjouksen myös joko 1) vain katon ja parven maalaamisesta tai 2) vain seinien maalaamisesta.

Urakkaan kuuluu:
- Lattioiden suojaaminen sen verran, mitä tarvitsee (lattia tullaan vaihtamaan maalaustöiden jälkeen)
- Kapean kattopaneelin lisääminen kattoon tupakeittiössä ennen maalaus (katon ja seinän välissä on nyt 30 mm rako ja siihen on tarkoitus on laittaa 22 mm varjolista)
- Sisäkaton maalaus tupakeittiössä, kahdessa makuuhuoneessa, eteisessä ja tuulikaapissa, kattopinta-ala yhteensä noin 57 m2.
- Pienen parven seinien, sisäkaton ja turvakaiteen maalaus, yht. noin 14,5 m2
- Tupakeittiön, eteisen ja kahden makuuhuoneen seinien maalaus (makuuhuoneissa vain 3 seinää), maalattava pinta-ala yhteensä 81 m2 (aukkojen osuus poistettu jo pinta-alasta)
- Uusien kattolistojen asentaminen seinien maalaamisen jälkeen

Ks. liiteenä pohjapiirustus, jossa mitat

KATOT

Tuulikaappia lukuun ottamatta katto on MDF-paneelia (tai jotakin MDF:n kaltaista), jossa on muovinen puujäljitelmäpinnoite, väriltään hyvin vaalean puun värinen. Voi olla, että pelkkä tartuntapohjamaali riittää, tarvittaessa maalataan valkoisella Siro Himmeällä. Tuulikaapissa on maalaamaton oksainen koivu-/mäntypaneeli. Se maalataan ensin oksalakalla tai sopivalla pohjamaalilla ja päälle valkoisella maalilla.

Kattolistat on poistettu valmiiksi.

PARVI

Parven seinät ja katto ovat OBS-levyä. Sekä katto että seinät maalataan samalla sävytetyllä puolihimmeällä valkoisella. Parven katon maalaaminen vaatii maalaustelineen. Parvelle vievät portaat poistetaan 28.11.

Ks. pohjapiirustusliite, jossa myös kuvia ja mittoja parvesta

SEINÄT

Riippuen aloituspäivästä, pohjatyöt on pyritty tekemään valmiiksi. Kaikki listat (jalkalistat, ovilistat, kattolistat) on poistettu.

Seinät ovat kipsilevyä lukuun ottamatta yhtä olohuoneen seinää, joka on kipsilevyn päälle maalattu ja maali hiottu, ja toista makuuhuonetta, jossa on vaalean kellertävät maalatut seinät.

Seinät maalataan sävytetyllä valkoisella puoli himmeällä maalilla.

***

Ajatukset maaleista ovat alustavia, keskustellaan valinnat vielä yhdessä. Maalit hankimme valmiiksi. Kattoon tulevan lisäpaneelin toivomme sinun tuovan.

Aloitus mahdollisimman pian. Uusi lankkulattia asennetaan 10.12. eli maalaustöiden pitäisi olla valmiina ennen sitä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua