Taloyhtiön ulkoportaiden, kaiteiden ja porraskatosten suunnittelu ja rakentaminen

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Rakennuksen ikä 28
Remontti toteutettiin 01.06.2015
Kategoria Huoneistoremontti Purkutyöt Huoneistoremontti Purkutyöt Huoneistoremontti Purkutyöt Laatoitus ja kivetys Pihasuunnittelu Muu pihatyö Suunnittelu
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Taloyhtiö koostuu kahdesta rakennuksesta. 2-kerroksinen puutalo vuodelta 1949 (saneerattu -88) ja tiilinen paritalo vuodelta 1987. Molemmissa taloissa on alkuperäiset betonista valetut ulkoportaat, jotka ovat pahasti halkeilleet ja tulleet käyttöikänsä päähän. Paritaloon tarvitaan matalat portaat, tällä hetkellä niissä on vain yksi askelma + tasanne. Lisäksi toivotaan toiselle puolelle kaidetta. Kerrostalossakin portaita on kahdet. Kerrostaloon tarvitaan massiivisemmat portaat. Nyt askelmia on 3+ tasanne. Kerrostalossa kokonaisuuteen kuuluisi myös jonkinlaisen katteen rakentaminen ulko-ovien yläpuolelle sekä ainakin toiselle puolelle portaita kaide. Ensisijainen toive on että rakennusmateriaali on puu, mutta muutkin ehdotukset huomioidaan. Toivoisimme tarjousta mahdollisimman tarkkaan eriteltynä. Tarjouksessa tulisi myös ilmetä purkukustannukset, koska on mahdollista että teemme purkamisen talkootyönä. Remontin ajankohta olisi kesä 2015, mutta ajankohta on sovittavissa.


Ylläpito: Tarjouspyyntö alunperin kilpailutettu Urakkamaailmassa 15.02.2014, uudelleenkilpailutus johtuen matalasta tarjousten määrästä.


Miten Urakkamaailma toimii