Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Taloyhtiöurakka: Vesiputkien pintaveto suihkulta lavuaarille ja WC-pöntölle (vain yksi kaksion kylppäri)

Hinta 890,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

5 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

16

 Remontin toteutus

21.05.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti
Vesi

Kuvaus

Taustatietoja: Kohteessa (luhtitalon toisen kerroksen kaksio) jäätynyt osa vesiputkista kovilla pakkasilla (>-20C), mikä haluttaisiin jatkossa estää. Huom. ei ole aiheutunut mitään vahinkoja jäätymisestä, eikä ne kuulu urakkaan. Alkuperäiset putket wc-pöntölle ja lavuaarin hanalle menee eteisen lämmönjakoboxista lämmitetyssä lattiassa ja viemärin kylmässä tuuletushormissa ja ne haluttaisiin nyt korvata pintavetona suihkusekoittajalta, jotta jäätymistä ei voisi enää tapahtua.

Vesiputkien (lämmin ja kylmä) veto suihkusekoittajalta lavuaarin hanalle ja WC-pöntölle. WC-pöntölle vain kylmä vesi haaroitus. Oheisessa piirustuksessa vedot merkitty punaisella pohjapiirustukseen. Todennäköisesti suihkun termostaatilta vedetään putket ensin katon rajaan, siellä siirretään lähemmäs kohdetta ja lasketaan WC-pöntölle ja lavuaarin hanalle. Lavuaarin alla lastulevy allaskaappi, josta putket pitää vetää läpi. Putkien pituus todennäköisesti alle 2x10m. (tarkista pohjapiirroksesta) Toivotaan käytettävän mahdollisimman vähän ja mahdollisimman tiiviitä kiinnityksiä laatoitettuihin seiniin. Vanhat korvattavat vesiputket tyhjennetään vedestä ja tulpataan.

Lisäksi halutaan, että urakkaan kuuluu valokuvassa näkyvien kolojen täyttö uretaanivaahdolla, jotta viemärintuuletusputkien hormeihin ei enää pääse kylmää. Näitä koloja on yht 4kpl talojen A ja B yläkerran luhtikäytävän nurkissa. (tämän ei luulisi olevan iso homma)


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua