Taloyhtiöurakka: Vesiputkien pintaveto suihkulta lavuaarille ja WC-pöntölle (vain yksi kaksion kylppäri)

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 5 m2
Rakennuksen ikä 16
Remontti toteutettiin 21.05.2021
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila Vesi Kylpyhuoneremontti Vesi
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Taustatietoja: Kohteessa (luhtitalon toisen kerroksen kaksio) jäätynyt osa vesiputkista kovilla pakkasilla (>-20C), mikä haluttaisiin jatkossa estää. Huom. ei ole aiheutunut mitään vahinkoja jäätymisestä, eikä ne kuulu urakkaan. Alkuperäiset putket wc-pöntölle ja lavuaarin hanalle menee eteisen lämmönjakoboxista lämmitetyssä lattiassa ja viemärin kylmässä tuuletushormissa ja ne haluttaisiin nyt korvata pintavetona suihkusekoittajalta, jotta jäätymistä ei voisi enää tapahtua.

Vesiputkien (lämmin ja kylmä) veto suihkusekoittajalta lavuaarin hanalle ja WC-pöntölle. WC-pöntölle vain kylmä vesi haaroitus. Oheisessa piirustuksessa vedot merkitty punaisella pohjapiirustukseen. Todennäköisesti suihkun termostaatilta vedetään putket ensin katon rajaan, siellä siirretään lähemmäs kohdetta ja lasketaan WC-pöntölle ja lavuaarin hanalle. Lavuaarin alla lastulevy allaskaappi, josta putket pitää vetää läpi. Putkien pituus todennäköisesti alle 2x10m. (tarkista pohjapiirroksesta) Toivotaan käytettävän mahdollisimman vähän ja mahdollisimman tiiviitä kiinnityksiä laatoitettuihin seiniin. Vanhat korvattavat vesiputket tyhjennetään vedestä ja tulpataan.

Lisäksi halutaan, että urakkaan kuuluu valokuvassa näkyvien kolojen täyttö uretaanivaahdolla, jotta viemärintuuletusputkien hormeihin ei enää pääse kylmää. Näitä koloja on yht 4kpl talojen A ja B yläkerran luhtikäytävän nurkissa. (tämän ei luulisi olevan iso homma)

Käyttäjän tekemä arvostelu:


Miten Urakkamaailma toimii