Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Tampereella sijaitsevan 1960-luvulla rakennetun omakotitalon alkuperäisten saunan, pesuhuoneen ja wc- remontointi

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

20 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

52

 Remontin toteutus

10.07.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Liitteenä on VVT Oy:n maaliskuussa suorittaman kosteuskartoituksen kuvat ja loppuraportti, jonka jatkotoimenpiteistä (purku, kuivatus, uuden rakentaminen) kohdassa "Suositeltavat toimenpiteet" pyydän remonttitarjousta. Remonttiin liittyy siis lattian kuivatusprosessi, joten toivon että tarjouksetekijä voi sisällyttää tarjoukseen hinta-arvion kuivatuksesta. Remontin aloitusajankohta olisi mahdollisimman pian nyt kesällä.

Kyseessä on vuonna 1965 rakennetun tiilirakenteisen omakotitalon alkuperäskuntoiset sauna, pesuhuone ja erillinen wc. Talo sijaitsee Tampereella (os. Tohlopink. 24).

Taloon on asennettu jokin aika sitten maalämpö, ja tarkoitus on ettei lämminvesivaraaja uusita remontin yhteydessä, vaan jatkossa lämmin käyttövesi otetaan maalämmön kautta. Rakennuksen putkikuvaa minulla ei tähän hätään ole, mutta jos sellainen tarvitaan, niin koetan etsiä. Samoin pitäisi tehdä uusiksi saunan lauteet sekä löylyhuoneen puupanelointi.

Jos "avaimet käteen" -tarjouksen tekeminen ei onnistu näiden näiden tietojen perusteella, paikalle pääsee tutustumaan remonttitarjouksen tarkentamiseksi. Talossa asuu vanhempi naishenkilö, ja minulta saa tarkemmat yhteystiedot vierailun sopimiseksi.


Ystävällisin terveisin

Ilkka U.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua