Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Tapetointityötä eri huoneissa

Hinta 6572,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

50 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

13

 Remontin toteutus

15.09.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Tapetointityöt

Kuvaus

Etsinnässä tapetointityön tekijä seuraavaan kokonaisuuteen:

- makuuhuone: vanhojen tapettien poisto yhdeltä seinältä, tasoitus sekä maalaus. Alla kivipinta. Seinän koko noin 10 neliömetriä. Ks. ”Makuuhuoneen tapetin poisto kuva 1.”

Lisäksi makuuhuoneen toisen seinän tapetointi uudella tehostetapetilla. Myös tältä seinältä on ensin poistettava vanha tapetti. Alla kivipinta. Tapetoinnissa on kohdistettavia kuvioita. Tapetoitavan seinän koko noin 27 neliömetriä. Seinässä on mahdollisesti hieman korkeuseroa päädyissä. Lisäksi nurkassa sijaitsee lattialämmityksen jakotukkikaappi, joka pitää tapetoida tai maalata erikseen niin että kaapin pystyy myöhemmin avaamaan rikkomatta tapettia.

Ks. ”Makuuhuoneen tapetointi kuvat 1-2”. Kuvissa näkyy vielä huoneiden välinen väliseinä, joka poistetaan ennen tapetointia.

- kodinhoitohuoneen kolme seinää. Seinämateriaali on maalattua kiveä. Tapetoinnissa on kohdistettavia kuvioita. Lisäksi tapetti tulee vaatekaappien ja ikkunan ympärille sekä niiden yläpuolelle, joten tapetointi tässä tilassa erityisen haastava. Ks. ”kodinhoitohuoneen tapetointi kuvat 1-3.”

- askartelutilan yksi seinä: seinän koko n. 14 neliömetriä, seinämateriaali on maalattua kiveä, seinällä on ovi jonka ympäri tulee tapetoida. Tapetoinnissa on kohdistettavia kuvioita. Ks. ”kellarihuoneen tapetointi kuva 1”.

Työn voi aloittaa aikaisintaan 15.9.2021, ja sen pitää olla valmis ehdottomasti viimeistään 22.9.2021. Työn aloitusajankohta on riippuvainen makuuhuoneen muusta remontista, jonka pitäisi valmistua 14.9.2021 mennessä. Tapetointia ei voi tehdä ennen muun remontin valmistumista. Kohteessa vierailu tarvittaessa sovittavissa kesä- tai heinäkuulle.

Haluamme tarjouksen sisältävän työhön tarvittavat materiaalit, pl. tapetit, jotka jo hankittu.

Edellytämme urakoitsijan noudattavan vallitsevia terveysturvallisuus/koronaohjeistuksia, ml. maskin käyttöä sisätiloissa.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua