Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Tiilikaton osittainen korjaus ja piipun peltien uusiminen

Hinta 7800,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

14.04.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Tiilikattoremontti

Kuvaus

Kattoremontti:

Tiilikaton osittainen korjaus ja piipun peltien uusiminen

Talven myrskyissä kävi ilmi että vettä pääsee jostain sisään, valuu pahvien päällä seinään asti ja höyrysulkujen taakse.

1.
Vesikaton rakenteen korjaus. Sisäpuoli on avattu kuivumaan, mutta vähintään yksi ruodeväli pitää avata ulkopuolelta noin piipun korkeudelta räystääseen, kostunut ruode vaihtaa ja laittaa uusi pahvi tälle alueelle ja tiilet takaisin. Harjan kunto on tarkastettu ja harjatiilien alle lisätty tiiviste n 2 m molempiin suuntiin piipusta. Kosta kohta alkaa alempaa kuin harja.

2.
Kaikki mahdolliset vuotopaikat tiilien ja harjan osalta on tarkastettu ja korjattu, mutta seuraavana sadepäivänä vettä tihkui taas läpi. Ei ole enää muuta mahdollisuutta kuin että se tulee läpi jostain kohtaa piipun peltien saumoja, mutta tätä oli mahdoton todentaa sisäpuolelta, näki vain että jostain piipun suunnasta ylempää se valui. Eli piipun pelleistä pitää purkaa ainakin vaakaosa, että näkee mistä kostea alue alkaa. Pellit itse on hyväkuntoiset, mutta saumojen pitävyys on mahdoton todentaa silmällä ulkopuolelta. Siis peltityötä jonkin verran

Piipun ympärillä on nyt pressu, joten vettä ei ole tullut läpi.

Kuvassa punainen nuoli näyttää vuotokohdan missä vesi tuli alakerran katosta läpi. Sininen osa katolla näyttää purettavan ja korjattavan alueen.

Tästä kokonaisuudesta toivoisin karkean korjaussuunnitelman ja hinta-arvion. Remonttia pääsee tekemään heti/kun luvassa riittävän pitkä kuiva jakso.



Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua