Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Tonttijohtojen rakentaminen runkolinjalta tontille

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

02.06.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Maankaivuu
Vesi

Kuvaus

Kyseessä on uudiskohde yleiskaava-alueella. Tontin osto ja talon rakentaminen riippuu siitä, onko käyttövesi- ja jätevesiputkien vetäminen kohteeseen liian iso ja kallis urakka. HSY sanoo kohteesta näin:

"HSY:n vesihuoltolinjat sijaitsevat nykytilanteessa noin 135 metrin päässä kiinteistön rajalta. Tällä hetkellä ei ole myöskään tiedossa, että vesihuolto olisi laajenemassa ***kujalle. HSY:n kunnossapitovastuu menee runkolinjassa ja tonttijohtojen rakentamisen vastuu on liittyjällä. Tonttijohtojen rakentamiskustannuksia runkolinjalle asti voitte kysyä esimerkiksi paikalliselta LVI-suunnittelijalta tai urakoitsijalta. Tässä tapauksessa tonttijohtojen rakentamiskustannukset voivat olla suuria, koska vesihuollon runkolinjat sijaitsevat noin kaukana. Kiinteistö ei sijaitse HSY:n vesihuollon toiminta-alueella."

Tahtoisin arvioita urakan kestosta ja hinnasta. Plussaa siitä, jos urakkaan löytyisi ammattilainen, jonka ohjeistuksessa kustannuksia voisi keventää omalla työllä (ojan kaivamista tms). Jos kaupat tontista toteutuu, niin hyvälle ammattilaiselle olisi varmasti jatkossakin kysyntää asuntoa rakentaessa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua