Ulkoikkunoiden karmien maalaus ja tarjoukseen voi sisällyttää myös rännin kiinnitysten korjausta

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Rakennuksen ikä 40
Remontti toteutettiin 27.07.2020
Kategoria Sisämaalaus Ikkuna- ja ovityöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Pyydetään tarjousta yhtiön ikkunoiden ulkokarmien maalauksesta (sisältäen asianmukaisen pohjakäsittelyn). Taloyhtiössä ikkunat ovat kolmilasisia. Nyt olisi tarkoitus maalata talojen alemman asuinkerroksen etelän ja lännen puoleisten ikkunoiden karmit, jotka voidaan maalata huoneistojen ulkopuolelta ( uloimman ikkunan ulko- ja sisäkarmi sekä keskimmäisen ikkunan ulkokarmi ).
Rivitaloyhtiössä on kolme periaatteessa samanlaista taloa. Taloissa A- ja C- maalattavaksi tulevat huoneistojen makuuhuoneiden (yhteensä 10 ikkunaa kooltaan 145X135cm ja olohuoneiden yhteensä 10 ikkunaa kooltaan 205X155cm). B-talossa huoneistojen keittiöiden yhteensä 5 ikkunaa kooltaan 120X150cm ja makuuhuoneiden yhteensä 5 ikkunaa kooltaan 115X135cm ikkunoiden karmit.
Karmit on alun perin (v. 1983) käsitelty värillä Pinotex 2 Oregon Pine ja tarkoitus on käyttää nykynormien mukaista vastaavaa väriä.
Optio: Mikäli yhtiönne on kiinnostunut tässä yhteydessä voisi korjata myös talon B rännin, jonka kiinnitykset ovat pettäneet tai irronneet n. 18 m matkalta ja voitte antaa arvionne myös tämän korjauksen hinnasta.


Miten Urakkamaailma toimii