Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ulkoikkunoiden karmien maalaus ja tarjoukseen voi sisällyttää myös rännin kiinnitysten korjausta

Hinta 3810,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

40

 Remontin toteutus

27.07.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus
Ikkunaremontti

Kuvaus

Pyydetään tarjousta yhtiön ikkunoiden ulkokarmien maalauksesta (sisältäen asianmukaisen pohjakäsittelyn). Taloyhtiössä ikkunat ovat kolmilasisia. Nyt olisi tarkoitus maalata talojen alemman asuinkerroksen etelän ja lännen puoleisten ikkunoiden karmit, jotka voidaan maalata huoneistojen ulkopuolelta ( uloimman ikkunan ulko- ja sisäkarmi sekä keskimmäisen ikkunan ulkokarmi ).
Rivitaloyhtiössä on kolme periaatteessa samanlaista taloa. Taloissa A- ja C- maalattavaksi tulevat huoneistojen makuuhuoneiden (yhteensä 10 ikkunaa kooltaan 145X135cm ja olohuoneiden yhteensä 10 ikkunaa kooltaan 205X155cm). B-talossa huoneistojen keittiöiden yhteensä 5 ikkunaa kooltaan 120X150cm ja makuuhuoneiden yhteensä 5 ikkunaa kooltaan 115X135cm ikkunoiden karmit.
Karmit on alun perin (v. 1983) käsitelty värillä Pinotex 2 Oregon Pine ja tarkoitus on käyttää nykynormien mukaista vastaavaa väriä.
Optio: Mikäli yhtiönne on kiinnostunut tässä yhteydessä voisi korjata myös talon B rännin, jonka kiinnitykset ovat pettäneet tai irronneet n. 18 m matkalta ja voitte antaa arvionne myös tämän korjauksen hinnasta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua