Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ulkosaunan remontti Jaala (Kouvola)

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

7 m2

 Sijainti

Kouvola

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

05.11.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Pienen 60-luvun saunamökin remontti Jaalassa, 2 km Jaalan keskustasta: peltikaton uusinta, uudet rännit (syöksyjä ei tarvita), Jeremias-kevytpiipun ja kiukaan asennus, sisäpintojen mahdollinen levytys esim. havuvanerilla tai muulla soveltuvalla levyllä, alumiinipaperointi, panelointi ja lattialaatan valu (uudet anturat ja routaeristeet, salaojat sekä viemäri/saunakaivo ovat jo paikalla, vain lattia/pintavalut puuttuvat), oven ja lauteiden asennus paikalleen. Ulkoverhousta tulee paikata noin neliön alalta (ei maalausta). Terassin päällä oleva katto kaipaa uusia tukitolppia.

Saunan sisäpinta-ala on alle 2,5 m X 2 (hieman alle 5 neliötä), tämän lisäksi saunassa on parin neliön avoterassi (katon alla). Katto on päässyt vuotamaan nykyisen kevytpiipun juuresta ja pari katon juoksua on lahoja piipun vieressä ja uusittava, samoin välikattoa on hieman purettava arviolta puolen neliön-neliön alalta. Välikattoon tulisi asennettavaksi esim. selluvillaa 100 mm.

Pyydän tarjousta lähinnä työn osuudesta. Materiaaleista on osa jo hankittuna tai tullaan hankkimaan etukäteen (saunan ovi, lauteet, piippu, paneelit), loput tarvittavat materiaalit, kuten kattopellit, rännit, eristeet, levyt ja puutavara jää urakoitsijalle (maksan erikseen materiaaleista kuittia vastaan, mutta hankintaan käytetty aika tulee sisältyä urakkatarjoukseen). Remontin voi aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Kohteessa on sähköt.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua