Uuden hirsitalon ulkomaalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 150 m2
Remontti toteutettiin 10.04.2021
Kategoria Ulkomaalaus Ulkomaalaus
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Kyseessä uusi 2-kerroksinen hirsitalo. Hirsikehikko on pystytetty 11/2020 ja toiveena olisi että maalaustyö tehdään kokonaisuudessaan heti alkukesästä kun kelit sen sallivat.

Selvitystemme ja talotoimittajan suositusten perusteella olemme päätyneet seuraavaan käsittelyyn (https://www.teknos.com/fi-FI/tuotteet/visa-premium/);
- pohjustus WOODEX-sarjan pohjustepuunsuojalla
- käsittely kahteen kertaan Visa Premium erikoispeittosuojalla (sävynä tulee olemaan vaalean harmaa)

Liitteenä valokuvia sekä suunnitelmia, joiden pohjalta saanee arvioitua maalattavan pinta-alan jne. Ikkunoiden ja ovien peitelistat ja nurkkalaudat sekä terassin palkit+pikarit on myös tarkoitus käsitellä samalla maalaustavalla. Räystäiden aluslaudat on pohjamaalattu ja ne maalataan valkoiseksi myös samalla kertaa.

Talon ulkomitat ovat 7,5m x 13m ja harjakorkeus on noin 9m. Pihatyöt tehdään myöhemmin ja talon korkeudesta johtuen työ onnistunee kustannustehokkaimmin tela-alustaisella nivelpuominostimella, mutta toki muutakin menetelmää saa tarjota.

Tarjoukseen tulee sisällyttää kaikki kustannukset, ml. maalit, telineet ja tarvikkeet. Tontilla on vaihtolava, johon työssä syntyvät jätteet voi laittaa.


Miten Urakkamaailma toimii