Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vanhan katon purku kokonaan tai ositttain ja uusi katto

Hinta 11400,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

160 m2

 Sijainti

Salo

 Rakennuksen ikä

130

 Remontin toteutus

31.07.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Peltikattoremontti

Kuvaus

Mietityttää ensinnäkin nykyisen katon rakenne. Alinna on pärekatto. sen päällä kolmiorimahuopa ja viimeisenä ruosteinen aaltopeltikatto. Helppoa remonttia suunnitelleessa harkitsin onduline levyllä kattamista, vaan aaltokuivio oli tiukempi. Vanhan peltikaton purku lienee välttämätön, koska räystäsrakenteissa on korjattavaa. Vaan entäs joshuopakate sen alla ei ole ehjä??? se ei siis yksinään toimi aluskatteena, onhan ainakin peltikaton ruuvintreiät sikkoneet huovan, vaikka ne on ainakin pääosaltaan lyöty kolmiorimoihin. Huovan ja päreiden purku taas taitaa olla aika mahdoton työ??

Toisesksi: Jos suunnittelen myös laittavani kattoremontin jälkeen aurinkopaneelit katolle, paras pohja on sileä konesaumattu peltikatto. Saumarakenteisiin on on sopivat kiinnitystarvikkeet olemassa.
Kun alla on näin hapero rakenne, sileä peltikatto vaatinee levyttämisen??
Lisäksi, jos näin massiivisiin rakentamiseen - sileä konesaumakatto- ryhdytään, olisi samassa yhteydessä syytä tehdä myös pieni muodon muutos kattoon. Siihen ei kukaan kttoremontin tarjoaja ole suostunut, ja silti hinnat ovat olleet "suolaisia"


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua