Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Varttikatteen pesu ja pinnoitus, piipun pellityksen saumojen tiivistäminen sekä vesikatteen ja yläpohjan kunnon arvioiminen.

Hinta 5790,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

186 m2

 Sijainti

Vihti

 Rakennuksen ikä

36

 Remontin toteutus

26.10.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Tiilikattoremontti
Kattoremontit

Kuvaus

Kattoremontti
- Kattotyyppi on harjakatto
- Nykyinen kattomateriaali on Varttikate
- Sadevesijärjestelmiä ei tarvitse uusia
- Kattoturvatuotteita ei tarvitse uusia
- Talon kerrosten lukumäärä: 1
- Yläpohjaan ei tarvitse lisätä eristystä


Olisin kaivannut tarjousta varttikatteen pesusta ja pinnoittamisesta, piipun pellityksen tiivistämisestä sekä vesikatteen ja yläpohjan kunnon arvioimisesta.

Talo on yhdessä tasossa oleva vuonna 1983 betonielementeistä rakennettu omakotitalo, jossa on kohtuullisen loivan harjakatteisen katon alkuperäisenä vesikatteena varttikate. Jossain vaiheessa historian saatossa varttikatetta on pinnoitettu, mutta nyt se kaipaisi uudelleen pinnoittamista. Kiinnitysnauloja on jonkin verran noussut ylös, mutta katelevyt ovat suhteellisen hyvin kiinni ja kunnossa paria pientä halkeamaa lukuun ottamatta.

2019 elokuun alkupuoliskolla havaittiin yläpohjassa piipun kyljessä kostea kohta, jonka oli todennäköisesti aiheuttanut samaisen päivän vesisade ja piipun pellityksen sauman vuoto. Nyt piipun pellityksen mahdollisesti vuotanut sauma on saanut ”ensiapua” kun se on peitetty liimamassalla. Saumat pitäisi tarkastaa ja tiivistää sekä selvittää aiheutuiko vesivuoto kyseisestä saumasta vai jostakin toisesta kohtaa. Villat on poistettu kyseisen vuotokohdan kohdalta piipun juuresta sekä parista muusta kohtaa yläpohjaa eikä vaurioita rakenteissa havaittu, mahdollinen jonkin tasoinen kuntoarvio vesikatteesta ja yläpohjasta olisi toivottava.

Vesikatteena olevan varttikatteen kokonaispinta-ala on noin 12,0 m x 15,5 m eli noin 186 neliömetriä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua