Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vesikaton pellityksen ja aluskatteen vaihto

Hinta 8000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

100 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

65

 Remontin toteutus

09.04.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Peltikattoremontti

Kuvaus

50-luvun rintamamiestalo, 1-1/2 kerroksinen. Kattokulma noin 32 astetta (1:1,2). Nykyinen rakenne, Weckmanin tiilikuvio (PVC), josta pinnoite valtaosin irronnut. Ruoteen ja kattotuolin välissä aluskatteena tervapaperi. Katto rakennettu 1987, silloin ei ollut vielä hengittäviä aluskatteita.
Yläpohjan erityksenä on toinen pääty purua ja toinen pääty villaa. Osin eristysvilla on vesikaton suuntainen räystäillä.
Harjan pituus noin 9 metriä ja lape noin 5 metriä. Molemmille räystäille kourut ja syöksyjä tulisi yksi per lape eli 2 kpl. Yhdelle terassin katolle tulisi myös kouru ja syöksy, kourun pituus noin 5 metriä. Terassin kattoa ei uusita.
Toisella räystäällä on koko pituudelta terassi jossa valokate. Tämän päältä voinee työn tehdä (ehkä jotain vaneria tms. alle). Toisen räystään voinee tehdä puoliksi terassin katolta (tiilikuviopelti) ja toiseen puolikkaaseen varmaan tarvii telineen noin 5m matkalle.
Piipun pellitys ja iv-piipun pellitys sekä viemärin tuuletusputken (75) pellitys.
Kulkusiltaa tarvitaan noin 6 metriä. Seinätikkaat jää vanhat.

Jos hintaan pystyy vaikuttamaan esim. vanhojen kourujen (icopalin muovikouru) purkamisella ja/tai purkumateriaalin ja työaikaisen jätteen huolehtimisesta, niin sen voin tehdä itsekin. Samoin voin ottaa antennin itse irti, pois tieltä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua