WC:n lattian vesieristys ja pinnoitus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 2 m2
Remontti toteutettiin 15.06.2021
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Vanha suihkutila/wc, jossa lattiakaivo. Ei ole ollut suihkukäytössä 80-luvun jälkeen ja nytkin remontoidaan vain wc käyttöön. Tilasta purettu vanhoja materiaaleja (liimatut matot lattiassa ja suihkun seinillä, suihkuvesipiste, vanha kuitulevy käsienpesualtaan seinältä.

Lattian ala n.100cm x 165cm. Lattiassa betonivalu, seinissä lastulevy/laudoitus. Lattian läpi alakertaan menee tämän wc:n/altaan viemärit, vesikiertolämmityksen putket 2kpl, käyttövesiputket 2kpl ja yläkerran viemäriputki.

Vesikiertolämmityksen putket menevät lisäksi tästä wc:stä kahteen suuntaan seinien läpi. Yläkerrasta vedetty uudet käyttövesiputket (korvattu vanhat rakenteissa purujen seassa menneet kuparit pekseillä), näitä ei ole vielä kytketty mihinkään.

Seinien läpi menevät patteriputket menevät n.4-13cm korkeudella.

Ajateltu jonkinlaista kotelointia nurkkaan jossa iso viemäriputki menee.

Käsienpesualtaan seinä on levytettävä siltä poistetun kuitulevyn jäljiltä.

Lattian läpi tulevat käyttövesiputket haaroitettava jotenkin seuraaville: wc/käsienpesuallas + yläkertaan lähtevät uudet käyttövesiputket.

Seinille tarkoitus vetää tasoitetapetit ja tapetti. Suurimman osan töistä pystymme tarvittaessa tekemään itse, mutta lattialle sekä putkitöille tarvitsemme tekijän.Miten Urakkamaailma toimii
Tarvitsetko apua?