Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Yksiön pintaremontti

Hinta 2157,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

28 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

10.10.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Oleskeluhuoneen kahdelta pisimmältä seinältä lasikuitutapetin poisto, tasoitus ja maalaus. Maalaus myös ikkunalliseen päätyseinään (ei tapettia tällä hetkellä) sekä pieneen eteiseen, jossa kaapisto sekä vessanovi että ulko-ovi ja oviaukko varsinaisen asunnon puolelle. Maalaus myös ovien karmeille ja seinälistoille. Osa listoista on myös vähän vinksallaan, joten ne pitäisi oikoa. Oleskeluhuoneen seinien leveydet: 445 cm (oviaukko välissä), vastakkainen seinä 380 cm + 115 cm (välissä kaappi) ja ikkunallinen seinä 290 cm. Huonekorkeus 260 cm. Eteisen mitat: 160 cm leveys ja 165 cm pituus.

Toisella tapetoidulla seinustalla on keskellä kaappi, johon pitäisi vaihtaa peililliset liukuovet nykyisten tilalle. Toiselta puolelta tätä kaappia pitäisi purkaa tarpeeton hyllykkö. Voi myös purkaa kokonaan koko kaapin ja laittaa tilalle uuden liukuovellisen, jos se tulee edukkaammaksi. Kaapin sivustalla on useita reikiä, jotka haluisin jollain tavalla piiloon. Samoin reikiä löytyy myös keittiön kaapiston vierestä ja myös nämä olisi hyvä saada peitettyä. Kaapin leveys 80 cm, korkeus lattiaan asti 235 cm ja syvyys 59 cm.

Päätyseinän ikkunaan sälekaihtimien asennus ikkunoitten väliin. Kaksi erillistä ikkunaa, sisäleveys 74 cm ja korkeus 140 cm per ikkuna. Tuuletusikkunaan ei tarvetta kaihtimille.

Remontin toteutus mielellään elokuun aikana ennen loppukuun muuttoa, mutta voi tehdä myös muuton jälkeen.

Maalaus:
- Koti
- Seinät
- Kuivat sisäseinät
- Maalattu sisäseinä (himmeä)


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua