Yksiön sähköremontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 33 m2
Rakennuksen ikä 1929
Remontti toteutettiin 17.09.2020
Kategoria Sähkötyöt Sähkötyöt
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Kalliossa 1929 valmistuneen kerrostalo yksiön kokonaisvaltainen sähköremontti. Huoneistossa papereiden mukaan 33m2, mutta todellinen neliömäärä n.29-30m2. Huoneisto tullaan kauttaaltaan remontoimaan nyt, joten tiellä ei ole kalusteita tms. ja keittiökin puretaan pois. Sähköt taloyhtiössä tehty viimeksi 1984 ja ne ovat tulossa uudestaan PTS:n 2022, joka pitää sisällään yleisten tilojen ja ryhmäkeskusten uusinnat ei siis huoneistokohtaisia sähköjä. Nyt kyseessä huoneiston sähköremontti. Tällä hetkellä huoneistossa vanhanmallinen sulaketaulu, joka halutaan vaihtaa uuteen. Tarjoukseen tulee sisältyä:

-Uudet sähkövedot koko huoneistoon ja siihen liittyvät kaikki materiaalit pois lukien sähkökalusteet, jotka hankitaan itse.
-Uusi sähkötaulu.
-Sähkövetojen roilotus rakenteisiin, sillä pintavetoja ei lähtökohtaisesti kohteeseen haluta.
-Pistokepaikkoja asuntoon tarvitaan arviolta 12kpl. Tämä sisältää uuteen keittiön tarvittavat pistokepaikat kodinkoneille.
-Samalla myöskin data- ja antennikaapelointien uusinta ja niille pistokepaikka 1kpl.
-Valaisin vetojen ja katkaisimien uusinta (tällä hetkellä 5 valaisinpaikkaa), yhden valaisinpaikan lisäys kattoon ja katkaisin siihen, keittiön yläkaapistojen alapuolelle tulevien valaisimien kytkennät ja katkaisimet.
-Ovipuhelimen siirto, johtojen roilotus ja vaihto tarvittaessa.

Avaimet kohteeseen tullaan saamaan näillä näkymin heinäkuun viikolla 29 tai 30. Ensin asunnossa suoritetaan purkutyöt, jonka jälkeen olisi sähköremontin aika. Remonttiluvan saanti voi vaikuttaa aikatauluihin.


Miten Urakkamaailma toimii