Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Konart Oy

Konart Oy

Yritys Konart Oy (2934373-6) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 44 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Konart Oy on vuonna 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa uudis- sekä korjausrakentamisen palveluita yrityksille, taloyhtiöille, ja kotitalouksille.

Jokainen tilaaja on meille ainutlaatuinen ja tärkeä, niin on myös jokainen projekti.

Yrityksessämme pidämme olennaisena asiana, että yhteistyö on helppoa ja tehokasta, 
sekä toimintaa kaikkien sidosryhmien suuntaan on vastuullista ja luotettavaa.


Yrityksen palvelut

*Asbestikartoitus
* Purkutyöt

* Alaskattoasennukset
* Väliseinien rakentaminen
* Rappaus-, tasoitus- ja maalaustyöt
* Listoitus
* Lattiatyöt
* Lattian tasoitus
* Laminaatti-, parketti- ja vinyylilattian asennus sekä laattalattiat
* Muut laattatyöt
* Keittiönasennus
* Kalusteasennus
* Ovien asennus
* Kylpyhuoneremontti
* Saunan panelointi
* Ulkomaalaus
* Sähkötyöt
* LVI-työt

Arvosteluja 44 | Keskiarvo 4.4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 12.08.2020 16:08
Kaupunki: Tuusula 5

Hyvin sujui kaikki. Omistajan kautta sai kommunikoitua ja sovittua asiat jos jokin vaivasi remontin edetessä. Toiveet huomioitiin ja loppu tulos oli oikein hyvä.


| 08.06.2020 22:06
Kaupunki: Espoo 5

Konart Oy kävi vaihtamassa tiivisteet taloyhtiömme asuntojen ikkunoihin. Urakka onnistui erinomaisesti ja hinta oli sopiva. Asentajat olivat paikalla silloin kuin oli sovittu ja yhteistoiminta oli muutenkin kaikinpuolin selkeää ja sujuvaa. Työn jäljessä ei mitään huomautettavaa. Voin suositella Konart Oy:tä lämpimästi kaikille.


| 07.05.2020 13:05
Kaupunki: Helsinki 5

Homma hoitui ripeästi ja saatiin myös ylimääräiset duunit hoidettua samalla. Hyvää duunia ja palvelua & Arto mukava mies!


| 31.03.2020 21:03
Kaupunki: Espoo 3

Arvostelu asteikolla 1-5: Lattian hionta ja tasoitus: 4 Uusien väliseinien rakentaminen: 4 Seinien tasoitus: 2.5 Katon tasoitus: 2.5 Kommunikointi: 2 Aikataulussa pysyminen: 3 Yleisarvosana: 3 Konartin kautta tilattu sähkötyöt: 1.5 En ole ihan tyytyväinen Konartin tekemään lopputulokseen. Seinien ja katon tasoitustyöt eivät täyttäneet laatuvaatimuksiamme. Kiireestä aikataulusta johtuen emme valitettavasti vaatineet parempaa laatua. Korjaaminen olisi viivyttänyt remonttiaikataulua, joka muutenkin vähän venyi. Remontti alkoi 2 päivää myöhemmin sovitusta ja viivästyi 2 päivää pidemmälle sovitusta, mutta muuten pysyttiin aikataulussa. Kommunikointi Arton kanssa onnistuu suhteellisen hyvin, mutta muiden työmisten kanssa ei. Ei edes englanniksi. Onneksi Googlen Translate on olemassa. Konartia voin suositella varauksella vastaavanlaisiin remonttitöihin, jos ei ole kiirreellistä aikataulua. Hinta/laatu-suhde on neutraali. Konartin kautta tilattua sähköfirmaa en voi suositella. Kommunikointi on lähes mahdotonta. Väärinymmärrysriski on suuri. Sähkömiehet eivät katsoneet työpiirustuksia tarkasti. Valokatkaisijoista joka toinen oli asennettu ylös ja toinen alas (vain aloittelevat sähkömiehet asentavat valokatkaisijat näin). Katkasijoiden peitelevyjä ja kehyksiä ei asennettu. mm. mm.


| 03.01.2020 17:01
Kaupunki: Helsinki 5

Konart Oy:n kanssa on helppoa työskennellä ja heidän työnjälki on hyvä. Kommunikointi toimii erittäin hyvin ja kaikista eteen tulleista "yllätyksistä" aina varoitettiin ja mietittiin yhdessä miten edetään. Heidän hintapyyntö oli erittäin realistisella tasolla ja aikatauluissa pysyttiin hyvin. Remontin laajuuteen kuului mm. väliseinän purku, lattioiden asennusta, maalausta, kaakelointia, muita purkutöitä ja kalusteiden kasausta ja asennusta. Kaikin puolin voin lämpimästi suositella Konart Oy.ta remontin tekoon. T. tyytyväinen asiakas.


| 30.12.2019 11:12
Kaupunki: Helsinki 5

Kiitokset nopeasta ja joustavasta työn toteutuksesta. Täsmällinen aikataulu sekä hyvä yhteydenpito. Työ toteutettiin tarkasti ja hyvällä ammattitaidolla. Työn laatu oli hyvää ja kaikki paikat oli siivottu puhtaiksi työn päätteeksi. Suosittelemme Konart Oy:tä lämpimästi ja käytämme heitä varmasti myös tulevaisuudessa.


| 25.11.2019 11:11
Kaupunki: Helsinki 5

Todella hyvää ja laadukasta jälkeä. Kommunikointi urakan aikana vaivatonta. Käytän varmasti heitä jatkossakin kun tarpeita tulee ja voin suositella myös muille


| 20.11.2019 08:11
Kaupunki: Helsinki 4

Homma hoitu sovitusti ja työn jälki oli hyvää.


| 20.10.2019 10:10
Kaupunki: Helsinki 5

Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Jälki on hyvää ja siistiä. Remontti myös sujui tosi joustavasti, vaikka en itse ollut ymmärtänyt varautua kaikkeen ja laminaatan alta löytyi yllätyksiä. Oli hyvä, että oli kunnon ammattilainen tekemässä remonttia, joka osasi neuvoa ja ehdottaa, mitä kannattaa tehdä. Pidin myös siitä, että lisätöihin sekä sähkötöihin (joita tiesin tulevan jo etukäteen) oli selkeä hinnoittelu valmiiksi.


| 22.09.2019 20:09
Kaupunki: helsinki 5

Työ tehtiin sovittuna päivänä ja sovittuna aikana. Työn jälki ovi siisti. Suosittelen.


| 28.08.2019 18:08
Kaupunki: Helsinki 5

Konart teki hyvää duunia, hieman sovittua ripeämmin. Työn laatu oli hyvä ja kaikki sujui ongelmitta.


| 19.08.2019 21:08
Kaupunki: Helsinki 1

Valitsimme Konartin remonttimme tekijäksi sen saaman hyvän palautteen takia, mutta valitettavasti meidän kohdallemme sattui ammattitaidottomat tekijät. Seinien tasoitus oli tehty todella huolimattomasti ja maalausjälki oli monin paikoin ala-arvoista. Pahinpana päivänä tekijä ei edes ymmärtänyt katto- ja seinämaalin eroa, vaan värillinen seinämaali oli vedelty myös kattoon. Vanhoja ovenkarmeja ei suojattu ollenkaan ja ne oli töhritty seinämaalilla. Positiivista oli se, että Arto otti reklamaatiomme vakavasti ja myönsi että työn jälki ei täytä laatuvaatimuksia. Kahden viikon remontin jälkeen virheitä korjattiin viikko, mutta valitettavasti lopputulos oli aika kaukana siitä mitä olimme odottaneet ja jouduimme käyttämään itse runsaasti aikaa virheiden korjaamiseen ja uudelleenmaalaamiseen.

Hei,

Kävimme tarkasti koko työn ja korjaukset yhdessä läpi, ja sillä hetkellä koko laatuu vastasi hyvää rakentamistapa. Meidän asiakkaiden ei tarvitse tehdä omatoimisia korjauksia, vaan riittää suoraa yhteydenotto meihiin. Meiltä tulee aina ihminen, joka tarkastaa onko asiakkaan yhteydenotto aiheellinen ja teemme sen jälkeen tarvittavat korjaukset tai hyvitämme asiakkaalle korjaustöiden vastaavan summan. Harmi, että saaimme tiedon vasta nyt tämän palautteen kautta.

Konart Oy

Konart Oy

| 29.07.2019 21:07
Kaupunki: Espoo 4

Urakka hoitui sujuvasti ja työn jälki oli pääsääntöisesti oikein hyvää. Asioista sopiminen oli mutkatonta.


| 30.06.2019 18:06
Kaupunki: Vantaa 4

Työn jälki oli siistiä. Remontti alkoi 3 päivää sovittua myöhemmin mutta asiasta tiedotettiin ajoissa.


| 16.05.2019 21:05
Kaupunki: Espoo 4

Saimme Konartilta erittäin kilpailukykyisen tarjouksen huoneistomme täysremontista (70m2): vanhojen kaappirakenteiden ja muutaman väliseinän purkaminen, kaikkien pintojen maalaus, uudet lattiat ja uuden keittiön asennus. Aikataulu ja loppusiivous venyivät loppua kohden, mutta kaikki huoneistossa käyneet ovat kehuneet Konartin jälkeä erinomaiseksi. Kommunikointi Arton kanssa sujui jouhevasti koko prosessin ajan, ja hänellä oli hyviä neuvoja ja ehdotuksia odottamattomien yllätysten sattuessa, mitä purettujen seinien alta paljastui. Suosittelemme Konartia siis mielellämme myös muille.


| 12.05.2019 23:05
Kaupunki: Helsinki 4

Urakoitsija teki arviokäynnin, jonka perusteella päätimme teettää työn kyseisellä firmalla. Olimme sopineet tietyn päivän työn aloitukselle, mutta toisen työntekijän sairastumisen vuoksi työ alkoi vasta hieman myöhemmin. Jonkilainen kiire ja kommunikaation puute välittyi työnteossa sekä johti siihen, että joitain tehtäviä jouduimme teettämään uudelleen, mutta loppujen lopuksi itse työnjälki oli erittäin laadukasta ja muutamista virheistä saimme sovittua tai ne korjattiin asiallisesti. Arto on mukava ja kohtelias ja voimme suositella häntä kodin remontteihin.


| 05.05.2019 20:05
Kaupunki: Helsinki 4

Konart valikoitui remonttimime tekijäksi, koska tarjousta ei tullut kohdetta näkemättä, vaan urakan hinnasta sovittiin vasta arviointikäynnin jälkeen. Työ tehtiin sovitun aikataulun puitteissa ja olimme jälkeen oikein tyytyväisiä.


| 09.04.2019 13:04
Kaupunki: Espoo 4

Neljän makuuhuoneen sekä vessan seinien maalaus. Työn sisällöstä ja aikataulusta sopiminen sujui jouhevasti ja työn sisältöä pystyttiin mutkattomasti laajentamaan. Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Maalaustyön jälki oli pääsääntöisesti oikein hyvää, joskin paikoin maalia oli roiskunut ikkunan puitteen tai lattialistojen päälle eikä lopputulos ollut tällöin niin hyvä kuin olisi ollut toivottavaa. Yksi tehosteseinä maalattiin epähuomiossa yli, mutta vahinko korjattiin ilman ongelmia ja mielestämme huolimattomasti tehty maalauksen viimeistely tultiin vielä siistimään jälkikäteen.


| 09.04.2019 11:04
Kaupunki: Helsinki 5

Kaikki sujui Konartin kanssa sovitusti ja suunnitellusti. Yhteydenpito toimi hyvin. Työ valmistui aikataulussa ja lopputulos on kiitettävä. Voin suositella!


| 03.04.2019 11:04
Kaupunki: Helsinki 5

Tarjous tehtävästä työstä(50 neliötä) oli oikein kilpailukykyinen. Tosin lisätarjous jalkalistojen asentamisesta lähes tuplasi loppusumman. Siltikin hinta oli vielä edullinen. Laminaattia kului hieman laskettua enemmän. Työ sujui jokseenkin aikataulussa eikä sillä ollutkaan meille vaikutusta koska asunto oli tyhjillään. Asentajamme Arto oli oikein ystävällinen ja kävi kanssamme katsastamassa laminaatit ennen ostoa. Myös yhteydenpito sopiminen ja tarkennukset urakan aikana olivat helppoja. Työn jälki oli oikein siistiä ja paikat hyvin siivottu ennen poistumista. Lopputulemana voimme hyvin suositella Artoa/Konartia.


| 02.04.2019 00:04
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvää lopputulos! Voin suositele!


| 30.03.2019 19:03
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvää jälkeä tuli, ja lisätyö järjestyi sujuvati. Suosittelen!


| 29.03.2019 12:03
Kaupunki: Espoo 5

Työ suoritettiin sovitun aikataulun muikaisesti ja työn jälki oli siistiä. Urakoitsija oli hyvin tavoitettavissa puhelilmitse


| 28.03.2019 14:03
Kaupunki: Espoo 5

Suosittelen lämpimästi! Yhteydenpito toimi hyvin, maalaus suoritettiin sovitusti ja aikataulussa. Lopputulos ja työn laatu on erinomainen.


| 23.03.2019 20:03
Kaupunki: Espoo 5

Teetimme lakkapinnalla olevien portaiden hionnan ja maalauksen valkoiseksi. Työn jälki oli laadukasta ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Maalari ei itse ollut aluksi tyytyväinen tulokseen (itselleni tämä jälki olisi kelvannut), joten pyysi saada maalata vielä yhden ylimääräinen kerroksen portaisiin. Tämän jälkeen tulos oli upea. Voin suositella kaikille.


| 18.03.2019 11:03
Kaupunki: Espoo 4

Hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä, eli saimme houkuttelevan edullisen tarjouksen, johon uskalsimme tarttua hyvän palautteen takia. Meidänkin aikatauluistamme johtuen oli vähän kiire, mutta työnjälki oli kuitenkin aivan kelvollista. Yhteydenpito ja palvelu oli hyvin ystävällistä ja rehellistä. Pyydettäessä muutama kohta tultiin heti korjaamaan. Suosittelemme Konartia muillekin.


| 12.03.2019 12:03
Kaupunki: Helsinki 5

Voin lämpimästi suositella. Arto on ystävällinen ja ammattilainen. Hänen työntekijänsä teki hyvää jälkeä. Arto palasi itse seuraavana päivänä katsomaan että kaikki oli kunnossa ja korjaamaan mahdolliset puutteet. Olen hyvin tyytyväinen työnjälkeen.


| 11.03.2019 14:03
Kaupunki: Helsinki 1

Työn jälki oli huolimatonta ja materiaalien käytössä (parketin lakkaus ja seinien maalaus) oli pihistelty. Lattia lakattu vain kahdesti, pinta ei pidä vesiroiskeita vaan ne imeytyvät parketin väleihin. Vanhaa tummempaa parkettilakkaa edelleen näkyvillä siellä täällä, eli epätasainen hionta. Asunto oli työn jäljiltä aivan pölyssä, sillä työkone hajosi ja päästi lakkapölyn asuntoon. Seinien epätasaisuuksia ei oltu tasoitettu ennen maalausta ja maalattu vain yhteen kertaan. Harmittaa kovasti, että työtä ei tehty paremmin. Urakoitsija hyvitti laskussa osan virheistä.

Meillä ei ole syytää pihistää materiaaleja, sillä ne aina laskutetaan asiakkaalta. Te toitte oman maalin ja ilmoititte, että siitä on mennyt päiväys pitkää aikaa sitten, mutta halusitte kuitenkin, että kaytämme sen. Niissä tapauksissa kun asiakas haluaa säästää sillä, että me käytetään työn tekemiseen vanhentuneita tarvikkeita, emme kanna vastuuta työn lopputuloksesta. Lattia oli lakattu neljä kertaa. Työkoneelta oli puhkenut pölypussi, ja pölyä levinnyt ympärille. Tästä ehdotimme, että tilaamme paikalle siivousfirman, joka hoitaan asunnon siistiin kuntoon tai vaihtoehtoisesti teemme hyvityksen laskun loppusummasta. Te valitsitte hyvityksen, ja me teimme reilun hyvityksen, joka oli noin puolet koko sop. summasta. Sopimuksessa ei ollut tilattu seinien tasoitusta vaan pelkkää maalausta.

Konart Oy

| 29.01.2019 07:01
Kaupunki: Helsinki 4

Yritykseltä saamani tarjous Urakkamaailman kautta oli selkeä ja yksi edullisimmista, ei kuitenkaan edullisin. Siinä ilmoitettiin selkeästi mahdollisesti tarvittavien lisätöiden tuntihinta, mitä monessa muussa tarjouksessa ei ollut. Otettuani Artoon yhteyttä, hän vastasi nopeasti, ja hänen kanssaan oli helppo sopia aikataulusta ja käytännön asioista. Työ hoidettiin sopimuksen mukaan yhden päivän aikana. Olin paikalla asunnossa useampaan kertaan kun työtä tehtiin, ja Arto hoisi työnsä erittäin tarkasti ottaen huomioon asioita joita en itse ollut osannut ajatellakaan. Tilanteissa, joissa asennukselle oli vaihtoehtoja, hän kysyi joka kerta mielipidettäni. Suosittelisin Konart Oy:tä kenelle tahansa.


| 28.01.2019 15:01
Kaupunki: HKI 4

Konart Oy teki minkä lupasi laadun ja aikataulun suhteen ja kohtuu edullisesti. Kysyi aina mahdollisista lisätöistä. Suosittelen.


| 22.01.2019 08:01
Kaupunki: Helsinki 5

Ystävällinen palvelu ja hyvin tehty työ. Arton kanssa on helppoa asioida. Kiitokset!


| 15.01.2019 20:01
Kaupunki: Helsinki 5

Kiitos hyvin tehdystä työstä! Olemme tyytyväisiä työn jälkeen. Kiitos myös, että vastasit ja reagoit aina nopeasti viesteihin.


| 15.01.2019 13:01
Kaupunki: helsinki 5

Hyvä hinta-laatusuhde. Ripeää ja ammattimaista toimintaa. Suosittelen!


| 03.01.2019 19:01
Kaupunki: Helsinki 1

Valitettavasti en tiedä miten hyvin hän olisi ne tehnyt, koska piti itseään kalliina miehenä liimaamaan irronneita palasia lattiaan. Sen sijaan hän ehdotti laminaattia lattian päälle, auttoi ostamisessa teki asennuksen. Asennus ei miellyttänyt huoneiden ovi aukkojen kohdalla, koska lattia ei jatkunut. Moitin työtä, urakoitsija suuttui ja jätti työn kesken. Tuli kalliiksi lattia remonttihinta oli alunperin 1400,- nyt työ tuli maksamaan osittain uudestaan purkuna ja tehtynä 3000 e tarvikkeineen. En suosittele.

Tilaaja ei ole kutsunut urakoitsijaa arvioimaan ruutuparketin kuntoa ennen töiden aloittamista. Ensimäisena urakkapäivänä lattian tarkastuksessa oli todettu, että noin 35m2 parkettia oli irtti lattiasta. Naistilaaja ei ollut paikalla, mutta ilmoitti, että töistä ja sen yksityiskohdista on sovittava hänen miehen kanssa. Mies oli koko ajan paikan päällä ja hänen kanssa oli pohdittu yhdessä eri vaihtoehtoja. Yhdessä hänen kanssa oli päätetty, että korjaus tulisi kalliiksi ja mies valitsi vaihtoehdoksi laminaatin, ja kävin hakemassa sen samantien kaupasta. Laminaatti oli asenettu noudattaen kaikki asennuksen laatuvaatimukset ja kaikista vaiheista sovittu miehen kanssa. Kun työt oli melkein valmiina, naistilaaja haukui tekijää ja vaatinut purkaa lattiaa. Urakka jouduttu keskeyttää.

Konart Oy

| 01.01.2019 12:01
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomaisesti hoidettu lattiaremontti, johon sisältyi vanhan laminaatin ja listojen purku, uuden parketin ja listojen asennus, suihkun ja hanan vaihto sekä sovittuja lisätöitä kuten muutaman seinän maalaus. Olemme erittäin tyytyväisiä työn jälkeen, yhteydenpito toimi ja työ suoritettiin aikataulussa. Lisätyöt onnistuivat ongelmitta ja remontoijilla oli myös hyvä näkemys muutoksiin. Myös pienet putkityöt onnistuivat hyvin ja puutteet korjattiin ripeästi. Käytämme Konartia jatkossakin!


| 19.12.2018 09:12
Kaupunki: Espoo 5

Arto on todella huolellinen ja taitava remonttimies. Urakkaan kuului 3 huoneen laminointi, maalaus ja listoitus sekä puuportaiden maalaus. Lopputulos oli ensiluokkainen ja aikataulu piti. Ensiksi valittu lattialaminaatti osoittautui huonolaatuiseksi. Arto soitti ja ehdotti vaihtoa parempaan laatuun ja hoiti homman. Alussa oli pieniä kommunikaatiovaikeuksia.


| 14.11.2018 10:11
Kaupunki: Espoo 5

Konart Oy (Arto) suoritti urakan hienosti. Jälki oli erinomainen. Arton ehdotuksesta suoritustapaa muutettiin, koska muuten lopputulos ei pidemmän päälle olisi tyydyttävä.


| 06.11.2018 10:11
Kaupunki: Helsinki 5

Konart Oy maalasi meidän kahden makuuhuoneen seinät sisältäen suojauksen, teippauksen ja siivouksen. Työjälki on hyvä ja palvelu joustava ja ammattilainen. Työn kesto oli 1 päivä (kaksi maalikerrosta). Tyytyväisenä asiakkaana suosittelen Konart Oy:ta muillekin.


| 31.10.2018 21:10
Kaupunki: Espoo 4

Arto teki hymyssä suin lattioiden laitot, laminaatista tosin mainitsi, että on huonelaatuista, mutta teki lattiat reippaasti valmiiksi vaikka tarjottu työmäärä ei riittänytkään. Työn jälki moitteetonta.


| 30.10.2018 12:10
Kaupunki: Vantaa 4

Työn jälki seinissä oli hyvää ja homma sujui nopeasti. Suojauksista huolimatta muutama pieni maalipensselin osuma kaiteessa verottaa viidennen tähden mutta ovat niin pieniä, ettei aiheuta sen suurempaa murhetta.


| 22.10.2018 22:10
Kaupunki: Helsinki 5

Konart teki hyvää työtä hyvään hintaan, nätit jalkalistat tuli. Kiitos.


| 16.10.2018 23:10
Kaupunki: Helsinki 5

Työ suoritettiin sovitusti syyskuun viimeisellä viikolla 2018, aikataulussa pysyttiin ja työ tehtiin hyvin ja jopa siivous suoritettiin, joka ei kuulunut sopimukseen! Arto on ammattilainen työssään ja mukava mies muutenkin! Suosittelen lämpimästi!


| 16.10.2018 17:10
Kaupunki: Helsinki 5

Tasoitus- ja pohjamaalaustyö tehtiin vanhassa omakotitalossa. Työ sujui sovitussa ajassa ja sovitulla hinnalla. Työn lopputulos oli myös erittäin hyvä ja voin suosittellla Konart Oy:tä.


| 16.10.2018 11:10
Kaupunki: Espoo 5

Vanhaan omakotitaloomme rakennettiin väliseinä jakamaan isoa huonetta. Arto rakensi seinän toivottuna aikana, ja sovitulla hinnalla. Työ tehtiin erittäin huolellisesti ja lopputulos on juuri toivotunlainen. Yhteydenpito oli mutkatonta ja toiveet otettiin hyvin huomioon. Suosittelemme Konart Oy:tä lämpimästi!


Seinän rakennus, tasoitus ja maalaus

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Seinän rakennus

Lautaparketin asennus yhteen seinään, 4,5 x 3 m

Vuosi
2019
Kohde
Maunulan kirkko
Tyyppi
Budjetti
650 €

Lautaparketin asennus yhteen seinään, 4,5 x 3 M

Arvostelu 12.03.2019 12:03

Sisätilojen pintaremonttia

Vuosi
2019
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Budjetti
820 €

Lamanaattin asennus , seinein maalaus

Sisäseinien maalaus/ sävyn muutos vastamaalatun, tasaisen pinnan päälle

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Budjetti
740 €

Neljän makuuhuoneen suojaus ja seinien maalaus

Arvostelu 18.03.2019

Parketin hionta & lakkaus sekä seinien kunnostus

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
695 €

Parketin hionta ja lakkaus 12m2, katon ja seinien maalaus , kaarmin hionta

56m2 kaksion pintaremontti

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
4100 €

Suojaus, seinien paikkaus ja maalaus , katon maalaus , listojen maalaus, ovien maalaus, patterien maalaus, väliseinän purrku,ikkunoiden pesu ja maalaus,ikkunapenkien kunnostus,listojen asennus

Seinien purku ja jätteiden poisvienti

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
1300 €

Tiiliseinien purku, paikkaus, jätteiden poisvienti
Arvostelu 15.01.2019

Jalka- ja peitelistojen asennus isoon yksiöön

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
410 €

Jalka- ja peitelistojen asennus
Arvostelu 29.01.2019

2h +k osakkeen lattian hionta ja lakkaus, seinäpintojen, katon ja ikkunapuitteiden maalaus, jalkalistojen asennus

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
4912 €

Arvostelu 22.01.2019

Vanhan parketin purkku, uuden parketin ja jalkalistojen asennus

Vuosi
2018
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Budjetti
1520 €

Parketin ja muovimaton purku ja uuden parketin asennus sekä listoitus.
Arvostelu 28.01/2019

Katon maalaus, ruutuparketin hionta ja lakkaus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
1774 €

Arvostelu 15.01.2019

Parketin hionta, petsaus ja uudelleenlakkaus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
1600 €

Parketin paikkaus, vanhan vesieristen poisto keittiön lattiasta, hionta , petsaus ja lakkaus

Kodin pintaremontti

Vuosi
2018
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Budjetti
4411 €

Laminaattin ja jalkalistojen purkku, seinien osittain tasoitus ja maalaus . Jalkalistojen,peitelistojen ja kattolistojen asennus.
Puuportaiden hionta ja maalaus
Arvostelu 19.12.2018

Laminaatin ja jalkalistojen purku, parketin ja jalkalistojen asennus,suihkunurkan asennus, Suihkun (sekoittaja + pää) vaihto, kylpyhuoneen pesualtaan hanan vaihto, kylpyhuoneen kaakelien maalaus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
2450 €

Arvostelu 01.01.2019

Laminaattin asennus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
380 €

Arvostelu 31.10.2018

Olohuoneen katon maalaus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
1350 €

Olohuoneen katon verkoitus, tasoitus ja maalaus
Arvostelu 14.11.2018

Laminaattin ja jalkalistojen asennus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
2331 €

Vanhan laminaattin purkku , laminaatin ja jalkalistojen asennus

Seinien maalaus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kahden makuuhuoneen seinien maalaus sisältäen suojauksen ja teippauksen
Arvostelu 31.10.2018

Jalkalistojen asennus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
420 €

Arvostelu 22.10.2018

Porraskäytävän ja yläkerran aulan maalaus

Vuosi
2018
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Budjetti
370 €

Seinien maalaus
Arvostelu 30.10.2018

Parketin hionta ja maalaus, jalkalistojen asennus.

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
3162 €

Vanhan parketin uudelleen hionta ja maalaus, jalkalistojen asennus

Väliseinän rakennus, oven asennus, seinien tasoitus ja maalaus

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Budjetti
1590 €

Arvostelu 16.10.2018

Kipsilevytettyjen seinien tasoitus ja pohjamaalaus

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Budjetti
2520 €

Arvostelu 16.10.2018

Laminaattin ja jalkalistojen asennus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Asennus
Budjetti
700 €

ARVOSTELU 16.10.2018

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Kaksi vuotta.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Urakassa käytettyjen tuotteiden takuu määräytyy aina valmistajan/maahantuojan takuuehtojen mukaisesti.

Yrityksen vakuutukset:

Yrityksellämme on vastuuvakuutus, joka kattaa vahinkoja 500 000 € asti.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Konart Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 29343736 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on korjausrakentaminen. Yhtiö voi harjoittaa kuljetusvälineiden ja muun kaluston maahantuontia, vuokrausta ja myyntiä. Lisäksi yhtiö voi omistaa, myydä ja vuokrata kiinteistöjä, toimitiloja, osakkeita ja muita arvopapereita, sekä harjoittaa kaikkea muuta laillista liiketoimintaa. Kaupparekisteri
Kotipaikka VANTAA YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Nukenkaulus 2 A 1 , 01300 VANTAA
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 04.09.2018 YTJ
Kaupparekisteri 04.09.2018 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.09.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.06.2020 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.09.2018 Päättynyt 30.06.2020 YTJ
ALV-rekisteri 01.09.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 26.08.2018 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 2934373-6
  • Nukenkaulus 2 A 1 , 01300 Vantaa
Urakkamaailmassa vuodesta 2018

Toimialue

Uusimaa