Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
MALFA Oy

MALFA Oy

Yritys MALFA Oy (2928250-7) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 13 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.2 tähteä.

Yrityksen kuvaus

MALFA OY on rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaat perusrakennus- ja remonttityöt. Palveluihimme kuuluvat mm. korjausrakentaminen, huoneistoremontit, laatoitustyöt, parketit/laminaatit, maalaustyöt, keittiö-, sauna- ja kylpyhuoneremontit. Aina VTT-sertifioitu märkätila-asentaja.

Yrityksen palvelut

- Kylpyhuoneremontit
- Saunaremontit
- Keittiöremontit
- Laatoitustyöt
- Tasoitustyöt/maalaustyöt
- Parketti/laminaatti asennukset

Arvosteluja 13 | Keskiarvo 4.2

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 29.06.2020 08:06 4

Lopputulos oli siisti ja keskusteluyhteys urakoitsijaan oli hyvä. Urakoitsija vaikuttaa ammattitaitoiselta. Parin yksityiskohdan osalta emme olleet samalla kartalla, mutta nekin saatiin lopulta sovittua.


| 04.06.2020 12:06
Kaupunki: Vantaa 1

Remontti on myöhässä lähes 6kk, yhä on kesken ja urakoitsija ei vastaa puheluihin/viesteihin eikä soita takaisin. Palaute muuttuu kun urakka on saatettu loppuun. Siihen saakka on annettu pienin mahdollinen määrä tähtiä emmekä voi suositella firmaa kenellekään. Toivomme pikaista yhteydenottoa ja urakan saattamista loppuun.

KH, Sauna ja KHH on luovutettu asiakkaalle ja ne on ollut käytössä jo 4 kuukautta.
Erillis WC:n saneeraus on ollut lisätyö. Tämäkin on luovutettu asiakkaalle aikoja sitten.
Ainoa mikä tällä hetkellä puuttuu on lattiakaivon kansi (kansi on hävinnyt remontin aikana, kyseessä tilaustuote)
Asiakkaalla edelleen panttina 1200€, sovittiin maksettavaksi kun saadaan kansi paikalle, kaivo on allaskaapin alla eikä näy mihinkään :)
Korona tilanteen takia kaikki ylimääräiset ja turhat käynnit on vähennetty mahdollisimman paljon ja siitä on kerrottu tilaajalle. Jos joku ei ymmärrä eikä välitä niin se on jokaisen oma asia.
viime viikolla ilmoitin että olin sairaslomalla ja että palata asiaan tällä viikolla. En ymmärä miksi tällainen palaute?
Entä TYÖNJÄLKI? LAATU? KOKONAISUUS?

MALFA Oy

| 09.05.2020 16:05
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvin sujui. Joustava työskentely esiin tulleiden lisätöiden hoitamisessa


| 09.04.2020 17:04
Kaupunki: Helsinki 1

Perusparketin hionta ja lakkaus ei tältä firmalta onnistunut. Ensimmäisen tarkastuskierroksen jälkeen lopputulos oli aika shokeeraava - lattia oli täysin epätasaisesti hiottu, huonosti lakattu ja lakkapinnan alle jätetty isot määrät likaa ja pensselin karvoja. Tarjosimme mahdollisuutta jättää asia siihen jolloin vähentäisimme loppulaskusta lattian osuuden, mutta urakoitsija halusi itse korjata virheen. Valitettavasti vaan lattia ei korjaantunut toisellakaan yrityksellä, vaan paikoin tilanne oli jopa pahempi, esimerkiksi lakan alle jääneiden kivien osalta. Hyvityksenä saimme alennusta, mutta emme kuitenkaan koko lattiaremontin hintaa. Maksoimme melko ruhtinaallisesti työstä, jonka joudumme teettämään kokonaan uudestaan oikeasti ammattitaitoisella tekijällä.

Olemme pahoillamme omasta puolesta siitä että tällä kerta lattian hionta epäonnistui. Meidän lattiamies oli kipeänä juuri silloin ja jouduimme ottamaan toisen kaverin tuuraamaan, mutta hän ei ollutkaan niin hyvä mitä piti.
Harmillista on että tilaaja ei maininnut sanaakaan seinien tasoituksesta ja maalauksesta + listoituksesta vaikka ne kuului samaan urakkaan. Sen työn osalta tilaajalla oli täysin tyytyväinen.
Parketin hionnasta ja lakkauksesta asiakas sai 75% alennusta josta sovittiin heti paikan päällä.

MALFA Oy

| 16.01.2020 12:01
Kaupunki: Helsinki 5

Urakoitsija esitti pari hyvää ideaa, joiden toteutus toki maksoi enemmän kuin olimme budjetoineet. Lopputulokseen olemme tyytyväisiä. Työntekijät siistivät aina jälkensä ja hyvin hoitui kaikki. Kiitos!


| 03.09.2019 09:09
Kaupunki: Espoo 5

Homma hoitui sovitussa aikataulussa nopeasti ja ammattitaitoisesti. Erinomaisen siisti työn jälki.


| 02.09.2019 15:09
Kaupunki: Espoo 5

Kokonaisuus oli todella hyvä hinta-laatu-suhteeltaan ja aikataulun suhteen (aloitus onnistui nopeasti, ja kylpyhuone, sauna sekä asunnon seinien tasoitus ja maalaus olivat valmiina laadukkaasti 5 viikossa). Remonttiporukka oli kohtelias, ja asunto pidettiin hyvin siistinä ja suojattuna remontin ajan. Saimme myös hyviä neuvoja, miksi tietyt asiat kannattaa toteuttaa tietyllä tavalla. Lisäksi Malfa Oy toimi joustavasti (esimerkiksi tulivat asentamaan kylpyhuoneeseen ja saunaan erikseen kolmen viikon päästä lasioven ja lasiseinän, sillä niiden toimitukset olivat viivästyneet). Laskutus oli selkeä - ei tullut yllättäviä lisäkuluja. Voimme mielellämme suositella Malfa Oy:tä muillekin.


| 02.07.2019 10:07
Kaupunki: Vantaa 5

Vanha mosaiikkiparketti poistettiin kaksikerroksisen 109 neliöisen rivitaloasunnon yläkerrasta, lattia tasoitettiin ja koko asuntoon ylä-, ja alakertaan laitettiin uudet laminaatit ja jalkalistat. Huolimatta akuutista resurssipulasta johtuneesta muutaman päivän venymisestä aikataulusta ja remontin aikana ilmenneistä komplikaatioista, Nikita ja kumppanit hoitivat urakan kiitettävästi ja ammattitaidolla. Ongelmat ratkottiin nopeasti ja kokonaisuutena kaikki meni hyvin.


| 12.06.2019 09:06
Kaupunki: Helsinki 5

Suuri suositus! Kerrostalo kaksion wc-kph-sauna täysremotti takana ja ei voi olla muuta, kun tyytyväinen. Hommat sujuivat vikkelästi ja ammattitaidolla. Arvostan urakoitsijan omia näkemyksiä, joita hän ehdotteli ja ohjasi valintojen kanssa. Itse en olisi osannut ajatella kaikkia liikkuvia osia ja pieniä yksityiskohtia, joita remontissa tuli eteen.


| 21.05.2019 16:05
Kaupunki: Helsinki 5

Remontti onnistui täydellisesti. Työn tulos on erittäin siisti ja hyvällä ammattitaidolla toteutettu. Asioiden hoito urakoitsijan kanssa oli sujuvaa ja miellyttävää. Remontti toteutui suunnitelmien mukaan. Voimme suositella lämpimästi urakoitsijaa muihin kohteisiin.


| 06.05.2019 17:05
Kaupunki: Helsinki 4

Urakoitsija Nikita Kovalenko valikoitui kilpailukykyisellä ja tyhjentävästi laaditulla tarjouksella, ammattimaisella ja seriöösillä yhteydenotolla ja hyvällä rauhallisella viestinnällä (kiitos kärsivällisyydestä). Työt (4h maalaus, lattioiden vaihto, jalkalistojen laittaminen, ovikarmien vaihto ja uusien ovien asennus, silikonisaumauksen uusiminen) valmistuivat kahden työntekijän toimesta rivakasti ja työn jälki mallikasta. Harmillisesti yhteistä kieltä heidän ei aina paikan päällä ollut, mutta tilanteista selvittiin. Tilaajana töiden muutoksista töiden aikana oli helppo neuvotella ja urakoitsija erittäin joustava näiden suhteen. Työn laadun takuu 2 vuotta erittäin hyvä juttu, sillä työn valmistushetkellä ei välttämättä aina heti joka yksityiskohtaa huomannut vaan vasta ”käytössä”. Urakoitsija suhtautui erittäin rakentavasti muutamiin fiksaushuomiohin jälkeenpäin. Voin suositella ensikertalaisena remontin teettäjänä!


| 11.03.2019 22:03
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin hyvin ja huolellisesti tehty laatoitus vaativaan kohteeseen. Onnistui täydellisesti!!


| 27.01.2019 21:01
Kaupunki: Tuusula 5

Kohteemme oli urakoitsijalle haastava, sillä emme tyytyneet ihan tavanomaisiin ratkaisuihin. Saunan ja kypyhuoneen valaistuksesta halusimme epäsuoran, koko wc:n kalustus toteutettiin eri tyyppisillä, vanhoilla talonpoikaiskaapeilla Ja kokonaisuus sisälsi paljon erityisratkaisuja, joiden toteutusta yhdessä mietimme. Työn jälki on erittäin siistiä, kaikki asiointi urakoitisjan kanssa sujui joustavasti ja työmiehet toimivat kodissamme erityisen huomaavaisesti ja rakennusaikainen haitta oli minimaalinen. Suosittelemme mielellämme Nikita Kovalenkoa työmiehineen muillekin. Meillä remontti onnistui juuri niin kuin olimme toivoneetkin sen sujuvan ja työ suoritettiin ammattitaidolla. Nikitan kautta voi ottaa meihin yhteyttä, jos haluaa tulla katsomaan työn jälkeä.


KH remontti

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Työjälki oli siistiä ja vastasi odotuksia. Aikataulu venyi vähän alkuperäisestä arviosta ilmeisesti muiden remonttikohteiden vuoksi, mutta sillä ei tässä tapauksessa ollut niin väliä, koska remontin lopullinen valmistuminen oli kiinni muista syistä. Yhteydenpito oli sujuvaa ja asiallista. Voin suositella.Työjälki oli siistiä ja vastasi odotuksia. Aikataulu venyi vähän alkuperäisestä arviosta ilmeisesti muiden remonttikohteiden vuoksi, mutta sillä ei tässä tapauksessa ollut niin väliä, koska remontin lopullinen valmistuminen oli kiinni muista syistä. Yhteydenpito oli sujuvaa ja asiallista. Voin suositella.

keittiöremontti

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Koskikuja 7 e 48 01600 Vantaa sinne voi tulla katsomaan referenssi kohdetta. Jälki on hyvää ja vaikka työn aloituksessa on ollut haasteita niin joustavuutta on löytynyt sekä lisä hommia miehelle tietenkin! Suositellaan ikean keittiön kasaamiseen sekä laatoitustöihin.

KH remontti

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
kerrostalo
Budjetti
Ei ilmoitettu

KPH-remontti valmistui nopeasti ja työn jälki on hyvää. Asioista sopiminen onnnistui joustavasti ja urakoitsija osasi huolehtia detaljeista omatoimisesti. Myös putki- ja sähkötyöt järjestyivät suoraan urakoitsijan kautta. Suosittelen!

huonestoremontti

Vuosi
0
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Vanhassa talossa sijaitseva lähes alkuperäisasussaan oleva asunto Lauttasaaressa kaipasi kipeästi remonttia. Vaikuttavien nettisivujen ansiosta kutsuimme näyttöön ja haastatteluun ensimmäisenä Nikita Kovalenkon. Hänen asiantuntevuutensa ja miellyttävän joustava asenteensa haasteisiin sai meidät pyytämään häneltä tarjousta saman tien. Odotukset olivat kovat, ja Niki kumppaneineen toteutti suvereenisti ne kaikki. Erityisesti arvostimme, miten helppoa oli sopia asioista hänen kanssaan ja hyödyntää hänen oivalluksiaan monissa ratkaisua vaativissa asioissa. Kaikki toimi, ja remontti pysyi aikataulussa. Jälki oli siistiä ja huolellista. Suosittelemme lämpimästi tätä taitavaa ja luotettavaa tekijää!

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

2 vuoden takuu

Yrityksen vakuutukset:

- Lakisääteiset vakuutukset
- Vastuuvakuutus


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen MALFA Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 29282507 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakennusalan palvelut. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Vuorilehdonkuja 1 D 1 , 01200 VANTAA
Käyntiosoite Vuorilehdonkuja 1 D 1 , 01200 VANTAA

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 06.08.2018 YTJ
Kaupparekisteri 06.08.2018 PRH
Ennakkoperintärekisteri 24.07.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.06.2020 Alma Talent
Työnantajarekisteri 24.07.2018 YTJ
ALV-rekisteri 24.07.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 24.07.2018 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2928250-7
 • Vuorilehdonkuja 1 D1 , 01200 Vantaa
Urakkamaailmassa vuodesta 2018

Toimialue

PK-seutu

Sertifikaatit

 • VTT-sertifikaatti