Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
MALFA Oy

MALFA Oy

Yritys MALFA Oy (2928250-7) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 7 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.

Yrityksen kuvaus

MALFA OY on rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaat perusrakennus- ja remonttityöt. Palveluihimme kuuluvat mm. korjausrakentaminen, huoneistoremontit, laatoitustyöt, parketit/laminaatit, maalaustyöt, keittiö-, sauna- ja kylpyhuoneremontit. Aina VTT-sertifioitu märkätila-asentaja.

Yrityksen palvelut

- Kylpyhuoneremontit
- Saunaremontit
- Keittiöremontit
- Laatoitustyöt
- Tasoitustyöt/maalaustyöt
- Parketti/laminaatti asennukset

Arvosteluja 7 | Keskiarvo 5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 03.09.2019 09:09
Kaupunki: Espoo 5

Homma hoitui sovitussa aikataulussa nopeasti ja ammattitaitoisesti. Erinomaisen siisti työn jälki.


| 02.09.2019 15:09
Kaupunki: Espoo 5

Kokonaisuus oli todella hyvä hinta-laatu-suhteeltaan ja aikataulun suhteen (aloitus onnistui nopeasti, ja kylpyhuone, sauna sekä asunnon seinien tasoitus ja maalaus olivat valmiina laadukkaasti 5 viikossa). Remonttiporukka oli kohtelias, ja asunto pidettiin hyvin siistinä ja suojattuna remontin ajan. Saimme myös hyviä neuvoja, miksi tietyt asiat kannattaa toteuttaa tietyllä tavalla. Lisäksi Malfa Oy toimi joustavasti (esimerkiksi tulivat asentamaan kylpyhuoneeseen ja saunaan erikseen kolmen viikon päästä lasioven ja lasiseinän, sillä niiden toimitukset olivat viivästyneet). Laskutus oli selkeä - ei tullut yllättäviä lisäkuluja. Voimme mielellämme suositella Malfa Oy:tä muillekin.


| 02.07.2019 10:07
Kaupunki: Vantaa 5

Vanha mosaiikkiparketti poistettiin kaksikerroksisen 109 neliöisen rivitaloasunnon yläkerrasta, lattia tasoitettiin ja koko asuntoon ylä-, ja alakertaan laitettiin uudet laminaatit ja jalkalistat. Huolimatta akuutista resurssipulasta johtuneesta muutaman päivän venymisestä aikataulusta ja remontin aikana ilmenneistä komplikaatioista, Nikita ja kumppanit hoitivat urakan kiitettävästi ja ammattitaidolla. Ongelmat ratkottiin nopeasti ja kokonaisuutena kaikki meni hyvin.


| 12.06.2019 09:06
Kaupunki: Helsinki 5

Suuri suositus! Kerrostalo kaksion wc-kph-sauna täysremotti takana ja ei voi olla muuta, kun tyytyväinen. Hommat sujuivat vikkelästi ja ammattitaidolla. Arvostan urakoitsijan omia näkemyksiä, joita hän ehdotteli ja ohjasi valintojen kanssa. Itse en olisi osannut ajatella kaikkia liikkuvia osia ja pieniä yksityiskohtia, joita remontissa tuli eteen.


| 21.05.2019 16:05
Kaupunki: Helsinki 5

Remontti onnistui täydellisesti. Työn tulos on erittäin siisti ja hyvällä ammattitaidolla toteutettu. Asioiden hoito urakoitsijan kanssa oli sujuvaa ja miellyttävää. Remontti toteutui suunnitelmien mukaan. Voimme suositella lämpimästi urakoitsijaa muihin kohteisiin.


| 11.03.2019 22:03
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin hyvin ja huolellisesti tehty laatoitus vaativaan kohteeseen. Onnistui täydellisesti!!


| 27.01.2019 21:01
Kaupunki: Tuusula 5

Kohteemme oli urakoitsijalle haastava, sillä emme tyytyneet ihan tavanomaisiin ratkaisuihin. Saunan ja kypyhuoneen valaistuksesta halusimme epäsuoran, koko wc:n kalustus toteutettiin eri tyyppisillä, vanhoilla talonpoikaiskaapeilla Ja kokonaisuus sisälsi paljon erityisratkaisuja, joiden toteutusta yhdessä mietimme. Työn jälki on erittäin siistiä, kaikki asiointi urakoitisjan kanssa sujui joustavasti ja työmiehet toimivat kodissamme erityisen huomaavaisesti ja rakennusaikainen haitta oli minimaalinen. Suosittelemme mielellämme Nikita Kovalenkoa työmiehineen muillekin. Meillä remontti onnistui juuri niin kuin olimme toivoneetkin sen sujuvan ja työ suoritettiin ammattitaidolla. Nikitan kautta voi ottaa meihin yhteyttä, jos haluaa tulla katsomaan työn jälkeä.


KH remontti

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Työjälki oli siistiä ja vastasi odotuksia. Aikataulu venyi vähän alkuperäisestä arviosta ilmeisesti muiden remonttikohteiden vuoksi, mutta sillä ei tässä tapauksessa ollut niin väliä, koska remontin lopullinen valmistuminen oli kiinni muista syistä. Yhteydenpito oli sujuvaa ja asiallista. Voin suositella.Työjälki oli siistiä ja vastasi odotuksia. Aikataulu venyi vähän alkuperäisestä arviosta ilmeisesti muiden remonttikohteiden vuoksi, mutta sillä ei tässä tapauksessa ollut niin väliä, koska remontin lopullinen valmistuminen oli kiinni muista syistä. Yhteydenpito oli sujuvaa ja asiallista. Voin suositella.

keittiöremontti

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Koskikuja 7 e 48 01600 Vantaa sinne voi tulla katsomaan referenssi kohdetta. Jälki on hyvää ja vaikka työn aloituksessa on ollut haasteita niin joustavuutta on löytynyt sekä lisä hommia miehelle tietenkin! Suositellaan ikean keittiön kasaamiseen sekä laatoitustöihin.

KH remontti

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
kerrostalo
Budjetti
Ei ilmoitettu

KPH-remontti valmistui nopeasti ja työn jälki on hyvää. Asioista sopiminen onnnistui joustavasti ja urakoitsija osasi huolehtia detaljeista omatoimisesti. Myös putki- ja sähkötyöt järjestyivät suoraan urakoitsijan kautta. Suosittelen!

huonestoremontti

Vuosi
0
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Vanhassa talossa sijaitseva lähes alkuperäisasussaan oleva asunto Lauttasaaressa kaipasi kipeästi remonttia. Vaikuttavien nettisivujen ansiosta kutsuimme näyttöön ja haastatteluun ensimmäisenä Nikita Kovalenkon. Hänen asiantuntevuutensa ja miellyttävän joustava asenteensa haasteisiin sai meidät pyytämään häneltä tarjousta saman tien. Odotukset olivat kovat, ja Niki kumppaneineen toteutti suvereenisti ne kaikki. Erityisesti arvostimme, miten helppoa oli sopia asioista hänen kanssaan ja hyödyntää hänen oivalluksiaan monissa ratkaisua vaativissa asioissa. Kaikki toimi, ja remontti pysyi aikataulussa. Jälki oli siistiä ja huolellista. Suosittelemme lämpimästi tätä taitavaa ja luotettavaa tekijää!

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

2 vuoden takuu

Yrityksen vakuutukset:

- Lakisääteiset vakuutukset
- Vastuuvakuutus


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen MALFA Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 29282507 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakennusalan palvelut. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Malmin Kauppatie 6a G 106 , 00700 HELSINKI
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 06.08.2018 YTJ
Kaupparekisteri 06.08.2018 PRH
Ennakkoperintärekisteri 24.07.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2019 Alma Talent
Työnantajarekisteri 24.07.2018 YTJ
ALV-rekisteri 24.07.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 24.07.2018 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2928250-7
 • Malmin Kauppatie 6a G106 , 00700 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2018

Toimialue

PK-seutu

Sertifikaatit

 • VTT-sertifikaatti