Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy

Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy

Yritys Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy (0699323-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2015, ja sillä on 21 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Parketti·Laatta·Matto Widgren Oy on vuonna 1982 perustettu sisustusalan erikoisliike. Toimitamme valtakunnallisesti monipuoliset alan tuotteet parketit, laminaatit, vinyylit, vinyylikorkit, korkit, laatat, matot jne. sekä asennuspalvelut vuosikymmenten kokemuksella. Toimintamme perustuu ammattitaitoon, pitäviin aikatauluihin, yhteistyöhön ja palveluun. Täytämme Luotettava kumppani tilaajavastuu kriteerit. Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin työosuuden kustannuksista voi hakea kotitalousvähennystä.

Yrityksen palvelut

Puulattioiden hionnat, lakkaukset, sävytykset, korjaukset ja asennukset sekä huollot. Parkettien asennustyöt !
Kylpyhuone ja muut sisusturemontit aina maalauksesta tapetointiin.
Hoidamme niin pienemmätkin urakat kuin suuretkin projektit kokemuksella. Myös sisustussuunnittelupalvelu.

Arvosteluja 21 | Keskiarvo 4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 15.08.2019 09:08
Kaupunki: Helsinki 5

Pelkkää hyvää sanottavaa! Tilasimme yritykseltä hionnan pyökkiparketille, sekä halusimme sen sävyltään tummaksi. Kommunikaatio pelasi alusta lähtien ja meille kerrottiin miten ja missä aikataulussa projekti etenee (ja muun remonttimme pitkittyessä oli erittäin suuri helpotus, kun parketin aikataulun suhteen oltiin joustavia). Saimme ensimmäisen hionnan jälkeen puhelun, jossa ehdotettiin muutoksia(parempaan), siitä mitä olimme itse ajatelleet ja pääsimme katsomaan oliko lopputulos meitä tyydyttävä. Mukava käyttää osaavaa asiantuntijaa, joka tietää asiakasta paremmin mitä vanhalle parketille kannattaa tehdä. Hintakin oli kohtuullinen ja varsinkin työn laatuun nähden erinomainen. Harvoin jää yrityksestä pelkkää hyvää sanottavaa, mutta tämä oli kyllä positiivinen yllätys.


| 28.01.2019 13:01
Kaupunki: Espoo 4

Hyvin meni.


| 29.10.2018 13:10
Kaupunki: Vihti 4

Sopimuksen mukaan mentiin ja hyvää palvelua sain Widgreniltä. Kyllä kaverit tekivät niinkuin pitää, minun mielestäni laatu oli hyvää. Lattiasta tuli hyvä, puun muoto näkyy hyvin lattiasta. Hyvää palvelua. Asianmukaisesti puhelimessa tai muuten saimme asiat sovittua. Ammattifirma.


| 31.08.2018 23:08
Kaupunki: Helsinki 4

Työn jälki oli hyvä ja työ sujui kun pääsivät käyntiin.


| 19.08.2018 23:08
Kaupunki: Helsinki 3

Urakoitsija antoi tarjouksensa kohdetta näkemättä ja kyselemättä yksityiskohtia. Tästä seurasi työn alkamisen jälkeen ilmoitus lisäveloituksen tarpeesta ja aikataulun venymisestä. Vaihtoehdoksi annettiin työn jättäminen kesken. Hinnasta päästiin kuitenkin neuvottelemalla riittävään yhteisymmärrykseen, eikä alihankkijan tekemän työn jäljessä ole valittamista.


| 08.06.2018 09:06
Kaupunki: Helsinki 4

Uusien koivulautalattioidemme hionta ja vahaus hoidettiin huolellisesti ja ammattitaitoisesti, ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Toiveita ja ohjeita kuunneltiin ja noudatettiin ja meille tehtiin pyynnöstä myös mallikäsitelty lauta. Palvelu oli ystävällistä ja joustavaa. Ainoa huomautuksen aihe koskee viestintää ja aikataulua: oli joskus hankala saada tietoa siitä, milloin ja kuka tulee mitäkin työvaihetta tekemään, mikä johti hiukan rasittavaan säätämiseen ja työn venymiseen.


| 18.12.2017 09:12
Kaupunki: Jyväskylä 5

asiallisesti hoidettu työ, hyvä työnjälki.


| 04.07.2017 21:07
Kaupunki: Järvenpää 4

Työ tehtiin sovitussa aikataulussa ja työn jälki muuten hyvää, vain yhdessä kohdassa hionta oli jäänyt puutteelliseksi, ja hieman sävyeroa makkarin ja eteisen välille. Ensin lattia käsiteltiin kuultavan valkoisella OsmoColor 3040 ja päälimmäiseksi väritön 3032. Lattia näyttää hyvältä ja tuntuu jalassa mukavalta. Voin Suositella.


| 21.05.2017 13:05
Kaupunki: Helsinki 4

Ihan ok hoitivat hommansa. Työn jälki muuten siistiä mutta keittiön kodinkoneiden alta tupsahtanut pöly (edellisen asukkaan koirankarvat) on lakattuna nyt myös kiinni keittiön lattiaan. Kehoitan parketin kunnostusta harkitsevia siivoamaan myös keittiön sokkeleiden aluset hyvin ennen työtä, tähän olisi voinut tekijältä toivoa ohjeita. Arviointi käynti lattiasta olisi ollut kiva erikseen, tätä en saanut. Mutta kun homma tultiin hoitamaan työt olivat nopeasti tehty ja jälkisiivous suoritettu hyvin. Kiitos.


| 08.05.2017 18:05
Kaupunki: Espoo 1

Tässä lattiahommassa mikään ei mennyt niin kuin piti. - Valmistuminen venyi runsaasta aikataulusta huolimatta lähes kahdella viikolla, kulkujen ja aikataulujen järjestäminen oli työlästä - Urakoitsijalta unohtui kahteen kertaan hioa osa sovitusta alueesta, ja sen jälkeen ensimmäinen hiontayrityskin epäonnistui - Urakoitsijalta puuttui asiantuntemus heidän itse ehdottamastaan sävytysaineesta, ja koko lattia oli hiottava uudelleen - Urakoitsijan pätemättömyyden takia sopimuksen mukainen petsaus + 4x pohjalakkaus + 2x pintalakkaus oli pakko vaihtaa 2x vahaukseksi - Urakoitsija unohti lakata osan kohteesta - tämän sovimme reklamaation kautta meidän itse hoidettavaksi - Urakoitsija selitti lopputuloksessa epätasaista kohtaa sillä että "ei jostakin syystä sävy tarttunut" - tämänkin sovimme reklamaation kautta meidän itse hoidettavaksi - Urakoitsija ei pystynyt osoittamaan käyttävänsä laadunvarmistusmenetelmää - Loppusiivouksessa löytyi oluttölkki, jonka valmistuspäivämäärä oli sen jälkeen, kun asunto oli jo edellisen asukkaan jäljiltä tyhjä, eikä uusien asukkaiden lisäksi ketään ollut käynyt tiloissa - tiedä sitten mistä ilmestyi - Urakoitsija yritti laskuttaa urakkahintaisesta sopimuksesta 25% yli sopimushinnan - Urakoitsija oli mitannut lattian pinta-alan 25% todellista suuremmaksi

Hei,

Pahoittelen tapahtunutta mutta tälläkin asialla on kaksi puolta eli asiakas valitsi sävyt ja tuotteet eikä meillä näistä tuotteista ollut täydellistä kokemusta eli näillä tuotteilla meni hiukan harjoitteluksi jonka lopputuloksen asiakas kuitenkin hyväksyi.Ehdotimme omia tuotemerkkejämme mitä olemme käyttäneet vuosia mutta niitä asiakas ei hyväksynyt!Tämä opetti sen ettei jatkossa ei käytetä muita kuin omia tuotemerkkejä.
Asentajamme unohti mitata kohteesta neliöt ja laskutus tapahtui asiakkaan antamien arvioiden mukaan työtä tilatessa josta tuli tämä väärä laskutus,pahoittelen!
Me annamme työlle vuoden takuun eli asiakkalla on vielä mahdollisuus valittaa työstä ja vaatia lattiaan fiksausta.
T.Yrittäjä
Widgren Seppo
PS.Olut tölkki oli muuten ykkös olutta

Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy

| 04.05.2017 11:05
Kaupunki: Lahti 5

Erittäin positiivinen ensikokemus urakan teettämisestä urakkamaailman kautta. Työtä tuli tekemään pitkän linjan ammattilainen, joka näki ja toi esille mahdolliset ongelmat esim. lattian kaltevuudet, mistä syystä huoneiden välille lisättiin kynnykset. Ammattilaisena hänellä oli myös näkemystä ja kykyä ehdottaa tyyliin sopivia ratkaisuja. Kaiken lisäksi kun hintakin oli sopiva, ei voi muuta kuin suositella!


| 16.04.2017 07:04
Kaupunki: Espoo 5

Työnjälki oli erinomainen ja urakka toteutui sovitussa ajassa.


| 04.12.2016 11:12
Kaupunki: Jyväskylä 5

Luotettava tekijä, suosittelen.


| 25.10.2016 11:10
Kaupunki: Helsinki 4

Hyvää työtä nopealla aikataululla. Kohtuuhinta ja vaivaton kommunikointi. Suosittelen!


| 07.10.2016 08:10
Kaupunki: Kangasala 5

Nyt ovat tavarat paikoillaan ja lattia näyttää hyvältä. Remontti sujui kaikin puolin mallikkaasti. Urakkamaailma toimii hyvin. Yllätyksellistä oli tarjousten ajankäyttö ja siitä seurauksena laaja hintahaitari. Parketti ja Kaakeli Widgrenin toimintaa voin lämpimästi suositella. Kanssakäyminen oli asiallista ja mutkatonta sekä toiminta työkohteessa ammattitaitoista ja fiksua. Kiitos


| 18.07.2016 15:07
Kaupunki: Helsinki 4

Aliurakoitsija suoritti työn, mutta jälki on hyvä. Laskujen kanssa pientä ongelmaa, kun 2 kertaa lasku hävisi bittiavaruuteen, mutta muuten tyytyväinen.


| 18.06.2016 22:06
Kaupunki: Vantaa 4

Urakoitsija hioi parketin, jälki oli laadukasta ja homma toimi sovitusti.


| 02.03.2016 14:03
Kaupunki: Helsinki 2

Urakoitsija käytti aliurakoitsijoita vastoin urakkasopimusta.

Hei,
Pahoittelen tapahtunutta,jos siitä oli haittaa mutta omat asentajamme olivat flunssassa ja meistä oli parempi vaihtoehto,että otamme alihankkijan tekemään työn kuin jätämme tekemättä tai siirrämme viikolla eteenpäin.
T. Yrittäjä Widgren Seppo

Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy

| 22.10.2015 14:10
Kaupunki: Jyväskylä 4

Parketin hiominen meni todella hyvin ja olemme tyytyväisiä. Seppo on ammattilainen, voin suositella.


| 08.10.2015 11:10
Kaupunki: Orimattila 5

Kaikki sujui juuri niinkuin oli suunniteltukin :) Lattiasta tuli erittäin hieno ja käsittelyn laatu oli erinomaista. Mukavan tuntuista henkilökuntaa! Kaikenkaikkiaan hyvää palvelua!


| 22.09.2015 13:09
Kaupunki: Helsinki 4

Lattiaremonttimme sujui hyvin aikataulussa ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Yllättävissä tilanteissa ratkaisu löytyi nopeasti, joka kertoo pitkästä kokemuksesta. Voimme suositella tätä yritystä lattiaremontin tullessa ajankohtaiseksi!


Noin 30 000 yksityiskotia

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Vuodesta 1982 lähtien tehty erilaisia lattiaremontteja yksityiskoteihin.

Hotellit Vaakuna, Cumulus, Sokos ja Alba

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Puulattioiden kunnostus

Hämeenlinnan Verkatehdas

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Puulattioiden kunnostus

Finnairin toimitalo

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Puulattioiden kunnostus

USA:n, Japanin ja Kiinan lähetystöt

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Puulattioiden kunnostus

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Työllemme annamme vuoden takuun

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Valmistajan takuuehdot materiaaleille

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus 500,000.00 euroa


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 06993234 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Lattianpäällystys ja seinien verhoilu YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on lattiain päällystys ja seinien verhoilu (43330) Kaupparekisteri
Kotipaikka JYVÄSKYLÄ YTJ
Toimitusjohtaja Vidgren Seppo Tapani PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Ahjokatu 13 , 40320 JYVÄSKYLÄ
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 15.04.1988 YTJ
Kaupparekisteri 23.11.1988 PRH
Ennakkoperintärekisteri 20.01.2015 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2019 Alma Talent
Työnantajarekisteri 05.01.2014 YTJ
ALV-rekisteri 05.01.2014 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 01.01.1800 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 0699323-4
 • Ahjokatu 13 , 40320 Jyväskylä
Urakkamaailmassa vuodesta 2015

Toimialue

Uusimaa, Häme ja Keski-Suomi

Sertifikaatit

 • Luotettava kumppani
 • AA-luottoluokitus